O AFACERE DE LUX. Oferta de nerefuzat pe care Manchester City vrea să o facă pentru Messi

Manchester City continuă să se gândească la modalități prin care să-l transfere pe starul Leo Messi (33 de ani), ale cărui șanse să rămână la Barcelona sunt destul de mici.

Gruparea pregătită de Pep Guardiola nu are probleme cu banii, însă trebuie să aibă grijă la regulile de fair-play financiar. ”Cetățenii” au fost la un pas să fie excluși din stagiunea viitoare a Champions League din cauza unor astfel de nereguli.

În aceste condiții, Manchester City trebuie să se limiteze la 100 de milioane de euro, ca investiție pentru transferul lui Messi. Însă englezii au decis ca, pe lângă această sumă, să-i facă o ofertă greu de refuzat Barcelonei.

Cei trei fotbaliști pe care City vrea să-i trimită la Barcelona, în schimbul lui Messi
Astfel, City vrea să trimită trei fotbaliști pe Camp Nou trei fotbaliști doriți de catalani.

Este vorba despre fundașul Eric Garcia, despre mijlocașul ofensiv Bernardo Silva și vârful Gabriel Jesus. Toți trei sunt pe lista Barcelonei și ar acoperi posturi cheie în echipa antrenată acum de Ronald Koeman.

Garcia este apărătorul central de origine catalană pentru care Barcelona a făcut săptămânile trecute o ofertă. De asemenea, și Bernardo Silva este un nume vehiculat ca potențial transfer pentru catalani.

Cât despre Jesus, acesta ar umple golul lăsat de Luis Suarez și ar termina discuțiile despre mutarea lui Lautaro Martinez pe Camp Nou.

Sursa: digi24.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *