O adolescenta satanista a ucis peste 23 de persoane! Isi gasea victimele pe internet! Iata care a fost metoda ei

Miranda Barbour, în vârstă de 19 ani, din Pennsylvania, şi soţul ei au fost băgaţi după gratii pentru moartea unui bărbat de 42 de ani. După gratii, femeia a recunoscut că a mai ucis alte 22 de persoane.

Adolescenta şi soţul ei au spus că l-au ademenit pe Troy LaFerrara prin intermediul unui site de anunţuri, unde se oferea servicii sexuale pe bani. Crima a avut loc anul trecut, iar Miranda şi Elytte Barbour, soţul ei, în vârstă de 22 de ani, l-au ucis prin înjunghiere pe bărbat, scrie Dailymail.

Miranda a declarat că Troy LaFerrara, 42 de ani, era încă în viaţă în momentul în care căuta un loc unde să-i arunce cadavrul.

Iniţial, Miranda a pledat nevinovată, însă cei doi s-au răzgândit şi au spus adevărul. După ce au dezvăluit că sunt vinovaţi de moartea lui Troy, Miranda şi Elytte au declarat că au mai ucis alte 22 de persoane în Alaska. Cei doi făceau parte dintr-un cult satanist.

Citiți și:  80 de ani de ticăloşie

„Cred că e timpul să mărturisesc tot. Nu mă interesează ce spune lumea despre mine. Am vreut doar să ies din asta. După ce am ucis 22 de persoane m-am oprit din numărat. Acum vreau să fiu cinstită.”

Barbour a declarat că este gata să coopereze şi să-i ajute pe poliţişti să găsească cadavrele oamenilor.

Abuzată sexual la patru ani, Miranda a spus că a ucis doar oameni răi şi că s-a alăturat cultului satanist după vârsta de 13 ani.

Troy LaFerrara se căsătorise în 2011

toy

Ea mărturisit că la un moment dat a crezut că este însărcinată, iar membrii grupului au ţinut-o legată de pat zile în şir.

Prima dată când a ucis a fost cu o armă, însă nu dorit să facă asta, ci a fost provocată. Apoi, nu s-a mai putut opri din ucis.

Citiți și:  80 de ani de ticăloşie

Ea a spus că majoritatea crimelor au avut loc în Alaska, dar şi în Carolina de Nord, Texas şi California.

Întrebată de ce iniţial a pledat nevinovată în cazul lui Troy LaFerrara, ea a răspuns că a vrut să-şi asume crima, dar avocatul i-a luat microfonul şi a pledat ca e nevinovată.

Miranda a spus că nu a mai vorbit cu soţul ei din ziua arestării: „El este mândru de ceea ce a făcut. Îl iubesc. Ştiu că niciodată nu o să-mi mai văd soţul şi accept asta. Ştiu că am de stat după gratii 20 de ani, dar nu vreau să ies. O săf ac asta din nou.”  –  a declarat Miranda.

Sursa: Evenimentul Zilei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.