O adolescentă franceză care a făcut declarații anti-islam: „Nu regret absolut nimic!”

Mila, o tânără franceză în vârstă de 16 ani, care a primit o serie de amenințări de viol și de moarte, după ce a făcut declarații anti-islam pe rețelele de socializare, a declarat că „nu regretă absolut nimic” și și-a apărat dreptul la „blasfemie” la Televiziunea franceză.

„Nu regret cuvintele mele. Nu trebuie să mă ascund din acest motiv.”, a spus adolescenta, în timp ce a adăugat că regretă că a folosit „vulgaritatea” când s-a înregistrat pe Instagram spunând: „Urăsc religia. Coranul este … plin de ură. În ea nu există decât ură. Islamul este o religie de rahat. Asta-i ceea ce cred.”

După comentariile sale, adolescenta a fost supusă unui torent de amenințări cu moartea și abuzuri care au determinat autoritățile să o plaseze pe ea și familia ei sub protecția poliției, relatează Le Figaro.

În interviul acordat săptămânii trecute la televiziunea franceză, Mila a povestit gravitatea amenințărilor pe care le-a primit spunând: „Având în vedere amenințările pe care le-am primit de la oamenii din liceul meu, aș fi putut fi ars de acid, lovit. Am fost amenințat că sunt dezbrăcat în public, că sunt înmormântat în viață. A trebuit să renunț la liceu. ”

„Primisem peste 200 de mesaje de ură pură pe minut”, a adăugat tânăra de 16 ani.

Marine Le Pen, liderul partidului Frontul Național, a fost una dintre puținele figuri marcante din Franța care a apărat declarațiile adolescentei: „Această fată tânără este mai curajoasă decât întreaga clasă politică aflată la putere în ultimii 30 de ani.”

De asemenea, Bruno Retailleau, liderul Senatului republicanilor – principalul partid de opoziție al Franței – a apărat-o pe Mila, spunând că „islamul ne calcă valorile in picioare”.

Procesul reflectă o breșă din ce în ce mai ostilă între cei care se identifică cu societatea tradițională laică a Franței și noii veniți care încă se identifică puternic cu lumea islamică.

Vezi: Teroristul din Marea Britanie, care A UCIS 22 de persoane, a folosit AJUTORUL SOCIAL pentru a cumpăra echipamente de fabricare a bombelor

Vezi: Nou trend în Europa: Migranții jefuiesc copii, apoi îi duc in păduri să urineze pe ei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Islamul dușmanul creștinilor și sunt teroriști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.