Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor: „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi.”

Ce spune Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor în cartea lui Codin Maticiuc?

Potrivit protv.ro există câteva referiri la Monica Gabor:

”Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi.”

Într-un interviu oferit pentru ProTv Plus, Codin Maticiuc a vorbit despre cartea sa, „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru” , dar și despre Nuțu, pe care a ajuns să îl cunoască bine:

„Nuțu este total împotriva traficului de droguri; toți cei care au făcut asta, au avut copii dependenți, spune. (…) Nu bea aproape deloc, în 5 ani de zile cred că a băut zece pahare de vin la cinci evenimente; nu fumează, nimic, cumva te șochează; e tot timpul treaz, lucid, stă, se uită, observă. Cea mai mare senibilitate a lui Nuțu este familia, este extrem de îndrăgostit de soție și de copil. Este extrem de inteligent, poate nu o inteligență educată, dar e foarte inteligent. (…) O să mai lucrăm împreună, o să facem ceva și pentru Netflix.”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.