Nunta TIGANEASCA oprita de politisti in Timisoara. Primarul cere din nou mutarea “parangheliilor” in afara orasului

nuntatiganeasca

Spre deosebire de anii precedenti, autoritatile locale, in frunte cu primarul Timisoarei, sunt determinate sa eradicheze fenomenul nuntilor tiganesti ostentative din centrul orasului, care afecteaza imaginea urbei, sfideaza bunul simt si deranjeaza linistea publica si uneori afecteaza chiar traficul rutier. Edilul sef a declarat recent ca doreste mai multa fermitate din partea fortelor de ordine si a propus mutarea “parangheliilor” in zona limitrofa a orasului de pe Bega. In acest sens, miercuri seara o nunta galagioasa a clanului Carpaci, implicat in mafia imobiliara, a fost oprita de politisti.

Evenimentul avea loc la imobilul de pe bulevardul C.D.Loga cu numarul 40. Mai multi agenti ai Politiei romane si ai Politiei Locale au descins la adresa respectiva si i-au instiintat pe nuntasi ca perturba linistea publica. In ciuda protestelor tiganilor, nunta a fost oprita la orele 21. In plus tiganii au fost amendati cu doua amenzi insumand 1.300 de lei.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Imediat dupa aflarea vestii, primarul Nicolae Robu a salutat actiunea politistilor intr-un mesaj postat pe Facebook.

“Da, din pacate, am avut si astazi parte de o paranghelie, de data aceasta pe CD Loga nr. 40. Reprezentantii Politiei Locale si Politiei Nationale si-au facut si de data aceasta datoria. Au aplicat amenzi si au facut ca la ora 21.00, paranghelia sa se incheie in liniste. D-lor cetateni de etnie rroma, nu era mai bine, pentru toata lumea – evident: inclusiv pentru dumneavoastra – , sa va fi organizat petrecerea la un local din afara orasului, unde sa nu deranjati pe nimeni si sa nu va deranjeze nimeni?! Chiar va place sa fiti amendati, respectiv sa va faceti dezavuati de comunitatea in care traiti? Luati aminte: la orice incalcare a legii, Politia va fi pe dumneavoastra! Si nu pentru ca sunteti rromi, asa cum va place sa va victimizati, ci tocmai pt ca sunteti cetateni cu aceleasi drepturi si aceleasi obligatii ca oricare altii – in primul rand cu obligatia de a respecta legea!. N-o respectati, suportati consecintele!”, a scris edilul sef. Sursa: FrontPress

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

2 comentarii

  1. asa trebuie nu numai pt tigani e lege ci pentru cetatenii romaniei ;ei ce sant? straini;daca au acte ca nu s romani sa plece in tarile lor daca s romani sa respecte legile si sa fie trasi la raspundere

  2. Organizez diferite evenimente ( nunti ,onomastice etc.) pentru tigani su rrrromi ,mancare si bautura ieftina si buna ! Ingredientul de baza ..cianura de potasiu !! va doresc pofta buna !! P.S. aduceti-va si prietenii sau cei ce va adora !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.