fbpx
POLITICA

Numire BOMBA: Omul lui Vlad Voiculescu a fost numit in Guvern!

Breaking News Alert

Anunț de ultimă oră de la Ministerul Sănătății. Omul fostului ministru Vlad Voiculescu, va coordona Serviciile de Ambulanță Județene, inclusiv pe cel de la București-Ilfov. Este vorba despre Monica Althamer.

Monica Althamer este omul fostului ministru Vlad Voiculescu și totodată, noul coordonator al Serviciilor de Ambulanță Județene, inclusiv pe cel de la București-Ilfov.

În ceea ce privește sarcinile pe care aceasta la va avea la noua funcție, Althamer va decide și cine va conduce aceste instituții precum și la Institutul Național de Medicină Legală “Mina Minovici”. Totodată, ea va putea face și demiteri.

Ordinul a fost semnat de ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, iar conform documentului, omul de încredere al fostului ministru Vlad Voiculescu va coordona și Institutul de medicină Legală din Capitală, ca și celelalte instituții din țară.

Cine este Monica Althamer
De menționat este faptul că, Monica Althamer, a fost adusă la Ministerul Sănătății de Vlad Voiculescu la începutul acestui an, în ianuarie 2021. Aceasta a rămas în cadrul Ministerului chiar și după demiterea acestuia de către premierul Florin Cîțu.

Noul coordonator al Serviciilor de Ambulanțe Județene are 43 de ani și este specializată ca navigator de pacienți oncologici. Totodată, Monica Althamer trebuie subliniat faptul că aceasta nu are studii medicale sau legate de Sănătatea Publică.

Omul de încredere a lui Vlad Voiculescu este licențiată în Teologie și Limba si literatura engleză la Universitatea de Vest din Timișoara și a fost profesor la Liceul Grigore Moisil din Timișoara.

Monica Atlthamer nu este singura din familie care ocupă un post la Minister. La rândul său, suțul acesteia, Liviu Althamer ocupă o funcție de conducerea la Direcția Generală Anticorupție din Ministerul Afacerilor Interne, potrivit Realitatea PLUS.

Trebuie menționat și faptul că începând cu anul 2011, Monica Althamer a devenit consilier pentru pacienții diagnosticați cu afectiuni oncologice, mai întâi la Asociația Dăruiește Viață, apoi la Asociația Magic, ONG înființat de Vlad Voiculescu și Melania Medeleanu, chiar dacă studiile ei superioare sunt de Teologie și de Limbi Străine.

Sursa: capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.