fbpx
NATIONALNOUTATIOPINIISOCIETATE

In numele multiculturalismului uitam de drepturile fundamentale ale copiilor

Zilnic vedem cerşetori şi mici copiii ce stau cu mâna întinsă. Îmi e milă de ei, dar ştiu că cerşetoria e o afacere. Majoritatea dintre ei sunt ţigani, care nu au nici un defect fizic şi ar fi în stare să muncească.  Dar ei au ales să îşi câştige traiul din banii şi mila celor ce lucrează.

Am citit astăzi un articol de pe jurnalul.ro, iar autorul îşi punea întrebarea de ce dorm copiii ţinuţi în braţe de mamele la cerşit? Răspunsul ce l-a aflat autorul, m-a şocat. Acei bebeluşi sunt drogaţi sau li se dă vodkă ca să adoarmă şi să nu plângă.

Celor ce propun sterilizarea ţigăncilor li se dau amende, sunt numiţi rasişti, extremişti dar oare cineva se gândeşte la acei copiii ce sunt născuţi doar pentru a fi puşi la cerşit sau trimişi la furat? Cum rămâne cu dreptul copiilor la familie, la o educaţie. Şi poate fi numită , oare, mamă , o femeie ce îşi foloseşte copilul pentru a face bani.

Mai are dreptul o femeie (inderent de rasă) să devină mamă dacă îşi foloseşte copiii doar pentru un profit material? O femeie ce nu îşi respectă proprii copiii şi nu le asigură un trai decent oare mai are dreptul să mai nască?

Politicienii, acele organizații ce apără dreptul minorităților nu se gândesc că cei ce suferă cu adevărat sunt acei bebeluşi ce sunt dorgaţi, acei copii ce în loc de cărţi li se dau palme şi sunt trimişi la furat. Nici un copil nu merită să trăiască într-un astfel de mediu infect.

Celor care le pasă cu adevărat de soarta acelor copiii, de soarta ţării sunt catalogaţi ca rasişti. Viitorul unei ţări depinde de cum se educă copiii. Dar ce va deveni acel copil educat într-o familie de ţigani incultă şi criminală? Acei copiii sunt viitorii criminali, viitorii cerşetori şi furători.

Şi nu e extremism atunci când politicienii, ştiind situaţia reală, tolerează comportamentul părinţilor ţigani? Şi nu e extremism să permiţi unei mame ce îşi omoară copilul să mai nască?

În numele multiculturalismului, se ignoră multe drepturi fundamentale. În numele multiculturalismului, probemele cu care se confruntă societatea românească se agravează. Şi soarta copiilor din familiile ţigăneşti e doar un alt exemplu al unei politici prost aplicate. De Cornea Cătălina – FrontPress.ro 

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.