“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

UE trimite NUCLEARA pentru Vladimir Putin! Este Breaking News

se planuieste sau nu caderea lui vladimir putin

Este decizia momentului luată la nivelul Uniunii Europene. Anunţul făcut de Ursula von der Leyen priveşte un nou pachet de sancţiuni ce va lăsa efecte adânci asupra economiei Rusiei, deja afectată de măsurile precedente adoptate de Occident.

Vladimir Putin, ţintit de Uniunea Europeană cu un nou pachet de sancţiuni!
Totul a fost anunţat marţi, 5 aprilie, de către şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Este cel de-al cincilea pachet de sancţiuni anunţat de către Bruxelles, iar decizia vine în urma atrocităţilor ce au fost descoperite la Bucha şi în alte localităţi ucrainene părăsite de trupele ruseşti.

Cele patru pachete de sancțiuni au lovit puternic și au limitat opțiunile politice și economice ale Kremlinului. Vedem rezultate tangibile. Dar în mod clar, având în vedere evenimentele, trebuie să creștem și mai mult presiunea. Astăzi, ne propunem să ducem sancțiunile cu un pas mai departe”, a precizat şefa Comisiei Europene în discursul său, potrivit Digi24.

Noul pachet de sancţiuni împotriva Moscovei are şase elemente principale
1) Vom impune o interdicție a importurilor de cărbune din Rusia, în valoare de 4 miliarde de euro pe an. Acest lucru va reduce o altă sursă importantă de venituri pentru Rusia.

2) Interdicția totală a tranzacțiilor asupra a patru bănci rusești cheie, printre care VTB, a doua cea mai mare bancă rusă.

Aceste patru bănci, pe care acum le despărțim total de piețe, reprezintă 23% din cota de piață în sectorul bancar rus. Acest lucru va slăbi și mai mult sistemul financiar al Rusiei.

3) Interzicerea accesului navelor rusești și navelor operate de ruși în porturile UE. Anumite excepții vor acoperi transporturile esențiale, cum ar fi produsele agricole și alimentare, ajutorul umanitar, precum și energia.

În plus, vom propune interzicerea operatorilor de transport rutier din Rusia și Belarus. Această interdicție va limita drastic opțiunile pentru industria rusă de a obține bunuri cheie.

4) Interdicții suplimentare de export, în valoare de 10 miliarde EUR, în zonele în care Rusia este vulnerabilă.

Acestea includ, de exemplu, computere cuantice și semiconductori, dar și alte tehnologii și echipamente de transport. Prin aceasta, vom continua să degradăm baza tehnologică și capacitatea industrială a Rusiei.

5) Noi interdicții specifice de import, în valoare de 5,5 miliarde EUR, pentru a reduce fluxul monetar al Rusiei și al oligarhilor săi, pentru produse de la lemn la ciment, de la fructe de mare la băuturi alcoolice.

6) Luăm o serie de măsuri țintite, cum ar fi interzicerea totală a UE privind participarea companiilor ruse la achizițiile publice din statele membre sau excluderea oricărui sprijin financiar, fie el european sau național, pentru organismele publice ruse.

Pentru că banii din impozitele europene nu ar trebui să meargă în Rusia sub nicio formă .

În cele din urmă, propunem, de asemenea, liste suplimentare de persoane sancționate, pe care Josep Borrell vi le va explica. Dar asta nu e tot. Lucrăm la sancțiuni suplimentare, inclusiv la importurile de petrol, și reflectăm asupra unor idei prezentate de statele membre, cum ar fi taxele sau canalele de plată specifice, cum ar fi un cont escrow, a mai indicat Ursula von der Leyen.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Domnilor conducători UE, SUA, și celelalte țări aderente, cine și cu ce drept vă impuneți punctul de vedere prin ajutoare (inclusiv Arme, Finanțe și alte bunuri în afara celor umanitare), substituindu-vă ONU, care este creată special pentru a reglementa și media chiar și prin intervenție armată astfel de conflicte și războaie. Nu credeți că vă arogați prea multe drepturi, sau se urmărește aservire prioritară asupra uneia sau altei părți? Globalizare cu orice preț?

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.