Nucleara: Mutare INCREDIBILA pe scena politica din Romania. Declaratii SOC!

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, susține că demisia lui Ludovic Orban pentru reprezintă o mutare care ar genera o nouă criză politică.

Pe de altă parte, alegerile anticipate reprezintă o opțiune bună pentru țară fiindcă „acest guvern nu funcționează și el trebuie îndepărtat”, a punctat Ciolacu.

„În ceea ce privește alegerile anticipate, nu știu calculele care stau la baza lor, dar știu că în România, în acest moment, nu există o criză politică. Pe de altă parte, dacă mă uit la cum a guvernat PNL țara, cred că e o opțiune să fie alegeri anticipate și să plece acasă. Cred că substanța este faptul că acest guvern nu funcționează și el trebuie îndepărtat. PSD, în această sesiune parlamentară, va depune o moțiune de cenzură”, a declarat Ciolacu, la Antena 3.

Citiți și:  Orban, AMENINTAT de Rares Bogdan: Dacă mă apuc eu să vorbesc îl va durea stomacul rău de tot

„Eu am citit Constituția. Ultimele alegeri locale au avut loc pe data de 5 iunie. Alegerile locale nu pot să depășească termenul de la ultimele alegeri. Cred că singura dată ar fi pe 24 mai de alegeri locale. Nu știu ce calcule fac ei, dacă acum e momentul să arunce România, prin demisia premierului, într-o criză. Cine va face acest lucru, să deconteze declanșarea unei asemenea crize?”.

„Categoric, acesta e rostul nostru. Chiar dacă suntem singuri, nu înseamnă că nu purtăm negocieri pentru a crea o nouă majoritate parlamentară. Dacă Iohannis va respecta Constituția, va pune premier de la majoritate. Atunci când îți dai demisia din funcția de prim-ministru al României fără o justificare, asumă-ți întreaga criză a României”, a mai spus liderul interimar al PSD.

Citiți și:  Cîțu vs Orban. Incepe circul in PNL- SURSE

LASA UN COMENTARIU