NUCLEARA din cazul Caracal. Victimele monstrului rup tăcerea!

Cazul Caracal ia amploare. Alte victime ale lui Dincă au rupt tăcerea. Ucigașul cu sânge rece a hărțuit mai multe adolescente.

Au apărut noi informații cu privire la scandal Caracal. Se pare că mai multe fete au fost sechestrate în casa lui Gheorghe Dincă, în afară de Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Cazul ia amploare.

O altă victimă i-a povestit bunicului Luizei cum a fost luată cu forţa de pe stradă de Gheorghe Dincă, adormită cu o substanță necunoscută şi sechestrată în casa groazei din Caracal. Potrivit fetei, ar mai exista alte două persoane care au trecut prin același coșmar. Fetelor le e frică să dea declarații și chiar i-a spus bunicului Luizei să nu le spună numele.

Bunicul Luizei a susținut că Dincă și toată familia se ocupă cu traficul de persoane.

”Am fost contactat telefonic și au vorbit din dragoste și simpatie pentru Luiza. Prima mi-a povestit că trecând pe lângă ea Dincă i-a pus o batistă la nas, a urcat-o în mașină și a dus-o acasă. Acolo mai erau și alte fete, unora le-a dat drumul acasă. Dincă și toată familia se ocupă cu traficul de persoane”, a spus bunicul Luizei

Fata unei polițiste din Craiova a văzut totul
În plus, la dosar există și declarația fiicei unei polițiste din Craiova. Fata spune că a văzut când din mașina lui Dincă a sărit o tânără și a rupt-o la fugă. S-a întâmplat in Craiova. L-a recunoscut după ce a izbucnit scandalul. Fata polițistei a povestit că a oprit să vadă ce s-a întâmplat, iar Dincă a coborât și el din mașină. În momentul când l-a întrebat pe Dincă ce s-a întâmplat, criminalul a răspuns că nimic. Monstrul de la Caracal a rugat-o pe șoferiță să îi lase numărul ei de telefon și a rugat-o să îi fie martor dacă acea fata merge la poliție și face plângere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *