Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

NU VREA LA PUȘCĂRIE! Nenorocitul de la sala de păcănele care a BĂTUT O FEMEIE s-a prăbuşit în faţa ambulanţei, după ce a fost scos din sediul poliţiei / VIDEO

cr23

Tigan care a bătut casiera unei săli de jocuri de Timişoara şi a fugit cu toate încasările a fost reţinut de poliţie. Scos în cătuşe din sediul IPJ şi escortat de agenţi, cioroiul s-a prăbuşit în faţa ambulanţei.

Aseară, poliţiştii din Timișoara au intrat în alertă după ce un apel la 112 anunța că o sală de jocuri din oraş a fost jefuită.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Croncanul a fost filmat cu dă buzna peste casieră, o ia la pumni, apoi fuge cu toate încasările.

În baza imaginilor de pe camere, poliţiştii l-au identificat pe hoţ şi l-au reţinut pentru audieri.

Pentru că era băut şi a căzut, fiind rănit la faţă, individului i s-a acordat asistenţă medicală.

Scos în cătuşe din sediul IPJ Timişoara, tâlharul s-a împiedicat şi a căzut chiar în faţa ambulanţei. A fost ajutat de agenţii care îl însoţeau şi băgat în salvare.

Bărbatul de 47 de ani a fost audiat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

Vezi video aici: UN ETNIC “NEPRECIZAT”A RUPT CU BĂTAIA CASIERA UNEI SĂLI DE PĂCĂNELE DIN ORAȘ ȘI A FUGIT CU ÎNCASĂRILE! VIDEO REVOLTĂTOR

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.