NU UITAM SI NU IERTAM: Peste 2.300 de intreprinderi AU FOST DISTRUSE in perioada guvernarii PSD – Adrian Nastase

ADRIAN NASTASE – un PSD-ist PENAL care a DISTRUS majoritatea intreprinderilor!

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul Calității”, demnitarul PSD putând face recurs la această decizie.

Potrivit minutei de ședință, lui Adrian Năstase i-au fost interzise timp de 2 ani drepturile de a alege și de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, precum și dreptul de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat. Sentința nu va fi pusă în executare în acest moment, ci doar dacă recursul la Completul de 5 judecători de la Înalta Curte va menține condamnarea lui Adrian Năstase.

În acest dosar, Adrian Năstase a fost acuzat că și-a finanțat campania electorală din fondurile colectate în cadrul simpozionului Trofeul Calității, organizat de Inspectoratul de Stat în Construcții.

Citiți și:  Uf, biata proastă, stă pe ciuci și se cacă-n glastră!

VEZI SI: Cine a dat pădurile României pe mâna lui Schweighofer? ADRIAN NĂSTASE şi ILIE SÂRBU! Iată DOVADA!

Iată şi un comentariu la acest material:”Remus Truica, asta cu divortul, a fost seful de cabinet a lui Nastase Adrian, in perioada 2000-2004, cit timp a fost prim ministru Nastase. A venit sarac si a plecat enorm de bogat. Este cel care ducea cu valiza banii din spagi si coruptie, peste hotare, in Elvetia si Monte Carlo. Acum acest Truica are insule in Cariabe, domenii in Romania, case in Franta pe Coasta de Azur, are sute de milioane de euro, avere. Daca acest Truica are aceasta avere, va inchipuiti citi bani are Nastase? Sa va aduc aminte niste privatizari, Petrom vinduta cu 600 milioane euro, cind valoarea de piata era peste 10 milarde euro. Petromidia data pe degeaba lui Patriciu, ALRO Slatina la fel, Sidex la fel si altele si altele. Au fost vindute sau distruse 2300 de intreprinderi in perioada guvernarii PSD.” (sursa)

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

VEZI SI: Deja Dragnea ne face de ras in lume. Prestigioasa The Economist: „Romania a ales un partid condus de un condamnat penal”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Altu
Altu
3 ani in urma cu

Pai da a vindut a distrus ca sa si cumpere imunitate la puscarie
Sa nu il futa oricine a dat_o pe invers ca matusa tamara haaaha

Cirstoiu
Cirstoiu
3 ani in urma cu
Raspunde lui:  Altu

De ce asta e adevaru te supara ca administrator

Rafa Rafael Juliano
Rafa Rafael Juliano
3 ani in urma cu

Bombonel ciocu mic,si nu te mai afisa, antrucat regret amarnic,ca, nu te-ai nimerit cu glontul din arma,unde trebuia,astfel ancat azi sa nu mai fi existat pe tera,dar toate la timpul lor,sti proverbul acela;-Domnul nu bate cu boata,domnul bate cu socoata.