fbpx
SOCIETATE

“Nu suport poliția!” Un bărbat a luat un ciocan și a distrus o autospecială de poliție – VIDEO

colaj masina politie

Un cetățean care a declarat nonșalant că nu suportă poliția, a pus mâna pe un ciocan și a făcut praf o autospecială de poliție. Clipul video a fost pus pe rețelele de socializare de către Sindicatul Polițiștilor Europol, cu mesajul ”Somn ușor, Lucian Bode!”

”Acestea sunt imaginile unui stat “eșuat” și a Poliției Române îngenuncheate de factorul politic. În ultimii 20 de ani, tot ce înseamnă protecție juridică a polițistului și autoritate a poliției au fost terfelite și distruse sistematic, până la nivelul pe care îl vedeți în aceste imagini.

Un cetățean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) a luat un ciocan și a fezandat o “autospecială” de politie duster aparținând Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin.

Imaginile de mai jos sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor.

Bărbatul în cauză a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Bocșa. A fost prezentat în fața procurorilor care au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: “nu suport poliția” dar și amenințarea că pe viitor va comite și alte asemenea fapte.
PS Somn ușor, Lucian Bode!” – a fost mesajul celor de la Europol.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.