„Nu sunt țiitoarea premierului”/Elena Calistru neagă orice legătură amoroasă cu Florin Cîțu

Elena Calistru, femeia despre care s-a tot vehiculat în presă – în urma unei declarații a lui Eugen Teodorovici – că ar avea o legătură amoroasă cu Florin Cîțu, a infirmat acest lucru joi, chiar în ziua în care premierul a împlinit 49 de ani.

Elena Calistru, președinte și co-fondator al asociației Funky Citizens, a decis să rupă tăcerea și să explice care este, de fapt, relația dintre ei.

Elena Calistru, una dintre vocile cel mai des auzite în societatea civilă, a infirmat joi că are vreo legătură amoroasă cu Cîțu.

”Ok, hai că o mai zic o dată, căci pare că iar a luat-o cu articole pe zvonistică. Adică de dimineață tot primesc link-uri de la diverse publicații care vorbesc despre cum îl critică iubita pe dl. Cîțu.

NU, nu sunt iubita, țiitoarea, ibovnica, partenera de viață sau alte asemenea roluri care mi se tot atribuie în ceea ce ține de premierul Cîțu.

Nici măcar nu cred să ne fi văzut vreodată live sau să fi vorbit cu el, ceea face cu atât mai absurd faptul că ajung să scriu asta. Ce e și mai ireal e că, de la o mizerie aruncată în spațiul public de Eugen Teodorovici (căci de la el pare să fi pornit), ajung acum să fac dezmințiri pe ceva ce nu ar trebui să fie subiect. Și nu înțeleg cum până acum nu i-a trecut nici măcar unuia dintre jurnaliștii care scriu despre asta prin cap să dea un telefon, un mesaj ceva și să întrebe măcar de pamplezir dacă o fi naibii așa.

Și nu, nici măcar nu e o glumă bună sau proastă de 1 aprilie, că o tot țin în de-astea de niște luni bune de zile.

P.S. Și la mulți ani dlui. Cîțu!”, a fost mesajul postat de Elena Calistru.

Sursa: comisarul.ro