„Nu mai este mult până a ne posta și un film pentru adulti” / Alexandra Stan, o nouă postare controversată

Alexandra Stan a creat noi controverse pe rețelele de socializare după cele mai noi imagini postate. Artista a încărcat pe Instagram o imagine care i-a bulversat pe mulți admiratori: mulți nu și-au dat seama că este o rochie, având impresia că vedeta a pozat complet nud, scrie protv.ro.

“Îmbrățișând energia mea divină feminină la maximum! Fie că toți să fim binecuvântați! La mulți ani de Ziua Internațională a Femeii”, a scris Alexandra Stan pe Instagram, alături de imaginile în care pare goală. Vedeta în schimb este complet acoperită, însă rochia imită destul de realist un corp gol de femeie.

Fanii au luat foc și au început să se certe între ei: într-o tabăra cei care o critică pentru asemenea postare și în alta cei care îi iau apărarea.

Citiți și:  Au venit "OMULEȚII VERZI"

“Feminism înseamnă decență și nu vulgaritate. Până și Eva se acoperea cu frunze. Ce promovăm aici?”

„Nu mai este mult până a ne posta și un film porno”.

“Arată super! Lăsăți-o în pace să promoveze ce vrea. Mie de exemplu îmi place și rochia transparentă..! Felicitări Alexandra Stan pentru atitudine”.

“Neștiutorii comentează în fel și chip. Alexandra e o femeie frumoasă și e îmbrăcată. E drept, cu o ținută vaporoasă. Dar știți povestea cu vulpea, care zice că strugurii sunt acri, dacă nu ajunge la ei”.

O fană le aduce aminte cârcotașilor că rochiile de genul acesta fac furori printre vedetele din afară. Bella Thorne și Bebe Rexha au purtat chiar pe covorul roșu acest gen de ținută.

Citiți și:  „Da, am făcut-o la ei în cabină!”

“Când vedeți o vedetă din România postând așa poze repede săriți pe ea, iar dacă îi vedeți pe cei din afara țării îi admirați și le faceți complimente!”

“Este o rochie imprimată cu acest motiv – ”trup feminin”, nu este singura vedetă care a purtat rochia asta! Mai multe vedete au purtat-o ! Multă lume frustrată și redusă! ” – a mai comentat o fană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *