“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Nu mai e voie la muncă fără certificat verde? ÎPS Teodosie: Dreptul la muncă e dat de Dumnezeu

IPS Teodosie 2020 1536x1025 1

Înalt Prea Sfinţitul (ÎPS) Teodosie, arhiepiscop al Tomisului, a vorbit recent despre certificatul verde și necesitatea acestuia la locul de muncă. Astfel, acesta s-a declarat împotriva restricției respective și a spus că spera ca parlamentarii să aibă înțelepciune. În caz contrar, aceștia își vor asuma „un păcat foarte greu”.

ÎPS Teodosie se opune vehement certificatului verde: Își asumă un păcat foarte greu. Dreptul la muncă e dat de Dumnezeu
Așadar, ÎPS Teodosie a subliniat că nu este în regula ca oamenilor să li se ia dreptul la muncă, în contextul în care însuși președintele a spus că nu trebuie să fie obligatoriu vaccinul .

„Dacă li se ia oamenilor și dreptul la muncă… Eu cred că aceasta nu e în regulă. Cu certificat… În ce constă certificatul, să se vaccineze, nu? Mai marii politici au spus că nu trebuie să fie vaccinul obligatoriu. Chiar președintele a spus. Acum de ce se întorc? Ce spui, trebuie să-ți asumi”, spune Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul (ÎPS) Teodosie.

Ce spune ÎPS Teodosie despre protestatari?
Mai apoi, acesta a fost întrebat dacă este alături de protestatarii de la Parlament.

„Nu că sunt alături. Eu sunt alături de principii. Dreptul la muncă e dat de Dumnezeu. Sunt împotriva dreptului dat de Dumnezeu? Sper ca parlamentarii să aibă această înțelepciune, că-și asumă un păcat foarte greu. Va atârna greu acest păcat dacă opresc oamenii să muncească, dacă îi extermină pe români, cum au fost atât de păgubiți și de amendați românii. După ce că sunt săraci, li se ia și bruma pe care o mai au prin aceste amenzi. Nu ar trebui să se dea amenzi”, a răspuns ÎPS Teodosie.

De asemenea, acesta a vorbit și despre slujba de Crăciun, punctând că nu există motive de distanțare iar preoții nu slujesc cu mască.

„Nu avem motive de distanțare. Nu am înțeles de ce s-a prelungit starea de alertă, pentru că nu se justifică. Noi nu slujim cu mască. Nu am spus la nimeni să nu poarte mască. Fiecare poartă cum vrea. Noi nu cenzurăm în biserică”, a completat Arhiepiscopul Tomisului.

ÎPS Teodosie spune că s-a testat pentru COVID-19
Potrivit celor spuse, ÎPS Teodosie s-a testat pentru COVID-19, însă susține în continuare că „vaccinații pot îmbolnăvi mai mult decât nevaccinații”.

„M-a chemat domnul prefect. M-am bucurat că m-a chemat. Am făcut testul acela. Am văzut că s-au mai relaxat și nu mai sunt așa categorici cu vaccinul, care nici nu prea are o logică, pentru că vaccinații pot îmbolnăvi mai mult decât nevaccinații, neavând restricții și se pot îmbolnăvi ca și ceilalți. S-au folosit termeni atât de confuzi… Cică pentru imunizare… Care imunizare, dacă te îmbolnăvești? Minciuna e cam la loc de cinste în perioada aceasta”, a completat ÎPS Teodosie.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.