Nu mai discriminati tiganii punandu-i sa munceasca!

Oameni de seama! Muncitori! Harnici! Tot respectul! :)
Oameni de seama! Muncitori! Harnici! Tot respectul! 🙂

Ieri am auzit o poveste halucinanta. Primarul Simeriei s-a gandit sa faca o fapta buna. A gasit niste oameni de bine impreuna cu care sa poata face treaba si, chiar daca nu il obliga nici o lege, a deschis un fel de cantina sociala la care pot manca oamenii fara nici un venit. Dar sistemul romanesc “Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita” nu a dat gres nici in acest caz.

Pentru ca nu era obligat sa dea tiganilor fara nici un venit o masa calda, a zis ca e o idee buna sa ii roage pe acestia ca, in schimbul acelei mese, sa presteze cateva ore de munca in folosul comunitatii. In acel moment s-a dezlantuit iadul.

Citiți și:  Efectul Șoșoacă/Antena 3/Poveste reală cu o pirandă „de valoare” internată în spital: Medicul a fost prins între regulamente şi ameninţările pacientei că vine clanul interlop să dea la oase

Tiganii au facut manifestatii, reclamatii, sesizari la Partida Romilor si vor chiar sa mearga pana la CNCD pentru ca se simt discriminati. Logica lor e simpla, in celelalte orase POMANA nu vine si cu obligatii. Si, cumva, au dreptate. Va dati seama ce se intampla daca si restul primarilor care dau POMANA isi dau seama ca pot cere si ceva in schimbul ei? Pai unde se va ajunge? Sa munceasca tiganii? Pai daca asta nu-i discriminare, nu mai stiu ce e…

Ce e cel mai deranjant e altceva. Suntem in Romania si, condusi de meduze si viermi, e posibil ca tiganii sa fie ascultati si “discriminarea” asta sa fie bagata in seama, lucru care va duce, bineinteles, la scaderea faptelor bune. Pentru ca nu se va mai lega nimeni la cap daca nu-l va durea.

Citiți și:  Mutaţii în identificarea etnică a ţiganilor

Dar e bine de stiut ca tiganii sunt mandri. De fapt, si saraci, si gingasi…

Sursa: http://www.sebastianbargau.ro/

LASA UN COMENTARIU