NU MAI CUMPARATI DIN PROFI! INREGISTRARE SOCANTA despre cum SUNTETI PACALITI CU PRETURILE AFISATE LA RAFT!

PROFI îi păcălește pe clienți.

La raft era afișat prețul 9,49 lei, însă când a ajuns la casă, a aflat că trebuie să plătească 14,99 lei pentru un produs. Astfel, prețul era mai mare cu 50% la casă.

Revoltat, Cristi Brâncovan a vorbit cu șeful de magazin, care însă nu a putut oferi prea multe explicații, ci precizând că prețul a rămas mai mic la raft pentru că a fost desfășurată o promoție, care însă a expirat între timp.

Cristi Brâncovan a făcut și o sesizare la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor Timiș. „9.49 lei la raft, 14.99 lei la casă. Cine nu verifică bonul, plătește din propriul buzunar diferența!”, a scris timișoreanul în dreptul filmulețului distribuit pe contul său de Facebook.

În doar zece ore de la publicare, filmarea a fost vizualizată de peste 120.000 de persoane și distribuită de 1.300 de ori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

4 comentarii

  1. Bună seara, în mag.Profi din cadrul complexului Mercur din cart. Gheorghieni, se întâmplă următoarele – DE DOI ANI !!!. Prețurile sunt cu 93…99 de bani în coadă, prin urmare și suma finală. Credeți că se dă rest până la un leu ? Calculați câte bonuri fiscale se eliberează zilnic ? Un singur casier este corect.

  2. Cardul de fidelitate Banuti de la Profi se emite greu si este o pacaleala din care nu castigi nimic.Cartofii de acolo sunt stricati.

  3. Cardul de fidelitate Banuti de la Profi se emite greu si este o pacaleala din care nu castigi nimic.Cartofii de acolo sunt stricati.

  4. Bună seara, în mag.Profi din cadrul complexului Mercur din cart. Gheorghieni, se întâmplă următoarele – DE DOI ANI !!!. Prețurile sunt cu 93…99 de bani în coadă, prin urmare și suma finală. Credeți că se dă rest până la un leu ? Calculați câte bonuri fiscale se eliberează zilnic ? Un singur casier este corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.