Nu-i ajungea salariul, cerea bani de la amărâți!

Final jenant de carieră medicală pentru medicul Viorel Chioașcă, cunoscut doctor orelist buzoian.

Moment penibil, doctorul de urechi, nas și gât a fost purtat azi între arest, procuratură și tribunal cu cătușele la mâini.

Ce rușine, doctorul buzoian a condiționat operația de deviație de sept a unui puști (16 ani) dintr-o familie modestă de la țară de plata a 1.500 de lei.

Mama băiatului n-a avut bani de operație. Îngrijorată din cauza sănătății copilului (pentru mame, planeta se oprește când au copiii suferinzi) și frustrată de situație, femeia a sunat luni la CALL CENTER-ul ANTICORUPȚIE.

Păcat de cariera dânsului, jumătate dintre buzoienii care comentează îl apreciază profesional, i-a făcut bine pe ei sau pe apropiați.

Citiți și:  URMEAZĂ ȘI LA BUZĂU CU PAUL IULIUS NEGOITA?! Profesor de religie, directorul școlii postliceale sanitare, săltat pentru abuz sexual după plângerea părinților unor eleve

Mulți buzoieni, românii în general, atunci când sunt mulțumiți de actul medical, au grijă să-i mulțumească verbal și material medicului. Dar să condiționezi operația (unui copil) de șpagă, asta e inuman, rușinos.

De câțiva ani, salariile medicilor au fost mărite și în ideea ca medicii să aibă un trai îndestulat, fără șpagă. Chioașcă s-a dovedit însă unul dintre cei nesătui.

Și-a bătut joc nu doar de cariera sa, dar și de miile de colegi de breaslă care fac meseria asta cu suflet, pasiune și iubire de oameni, nu de arginți.

buzoienii.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  SmartCity Buzău: oamenii dintr-un bloc topesc zăpada pentru a se spăla. In rest avem consilieri muncipali PEDOFILI protejati de primarul Toma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *