NU FACE ACEST LUCRU! EXISTA RISCUL SA-TI EXPLODEZE MASINA!

O maşină a explodat după ce şoferul a pulverizat odorizant şi a aprins o ţigară.

Un tânăr şi-a aruncat maşina în aer, din greşeală, după ce a folosit un odorizant pe bază de aerosoli apoi şi-a aprins o ţigară. În urma exploziei, şoferul a suferit arsuri pe mâini şi pe faţă.

Carl Fisher, în vârstă de 29 de ani, se afla în trafic, pe o stradă din Halifax, Londra, în momentul în care a avut loc incidentul dramatic, potrivit poliţiei din West Yorkshire.

Bărbatul a pulverizat prea mult odorizant de maşină, fără să deschidă geamurile. Când a vrut să îşi aprindă o ţigară, zece minute mai târziu, vehiculul pur şi simplu a sărit în aer.

Explozia a fost destul de puternică pentru a sparge parbrizul şi ferestrele. În stare de şoc, tânărul a ieşit pe geam din maşina avariată.

„Ar fi trebuit să fiu mort. Am creat efectiv o bombă şi nu am avut nicio idee, nu m-am gândit că mi se poate întâmpla aşa ceva” a declarat Carl.

„Din fericire, proprietarul maşinii a suferit răni destul de uşoare, din fericire, căci lucrurile ar fi putut fi mult mai grave” a declarat unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului, potrivit Daily Mail.

Autorităţile îi avertizează pe şoferi să urmeze instrucţiunile cu privire la folosirea odorizantelor de maşină, mai ales cele pe bază de aerosoli, deoarece sunt extrem de inflamabile.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.