Nu ești singur, furia se acumulează în întreaga lume!

Nu ești singur dacă te-ai săturat să vezi cum guvernul tău devine din ce în ce mai opresiv și corupt. Multe persoane din întreaga lume împărtășesc durerea ta. Oamenii continuă să-și exprime furia și nemulțumirea, însă acest lucru este adesea ales de media să nu fie raportat, deoarece este deținută de aceleași forțe care încearcă să ne înroșească. Cei de pe stânga îi numesc pe cei de pe dreapta fascisti sau naziști, în timp ce cei de pe dreapta îi numesc pe cei de pe stânga comuniști.

Aceasta tinde să neglijeze faptul că ambele grupuri sunt înrădăcinate în dorința de a-și extinde controlul. Adevărul este că anxietatea și furia crescândă pe care mulți oameni o simt sunt ținute sub control de o mass-media cu o agendă foarte puternică. Mass-media a perfecționat arta de a ne diviza și, în același timp, de a ne ține în întuneric. Cel mai mare risc cu care ne confruntăm poate fi faptul că inteligența artificială (IA) ne înaintează rapid și furios. Odată ce este aici, obținerea informațiilor va deveni aproape imposibilă.

În ultima vreme, de câteva ori pe zi, în mintea mea răsare o melodie din musicalul “Les Misérables”. Se numește “The Song Of Angry Men” și strigă “Destul este destul”. Desigur, în videoclip, oamenii par foarte fericiți până când soldații încep să-i omoare. Această “ucidere” este, desigur, ceea ce se întâmplă în regimurile totalitare. Din păcate, lumea are prea multe regimuri totalitare și se îndreaptă în direcția creării altora. Da, îți pot lua libertatea.

Sunt prea multe lucruri care se întâmplă pentru ca majoritatea societății să se concentreze asupra unei singure probleme. Fie că vorbim despre corupție în Ucraina și cum sunt redirecționate sau risipite banii americani în loc să fie cheltuiți pe proiecte pe care le considerăm necesare. Uneori, subiectul este mai degrabă despre valori sau direcție, cum ar fi ce să facem cu ceva precum familia Biden și un sistem de justiție care își închide ochii în fața abaterilor lor.

Apoi avem raportul recent publicat de consilierul special John Durham. Investigatia care a durat trei ani concluzionează că FBI nu ar fi trebuit niciodată să declanșeze ancheta Trump-Rusia. Prin acest act, publicul american a fost înșelat de forțe din interiorul guvernului nostru. Acesta a fost un act care a interferat în alegerile din 2016 în încercarea de a-l împiedica pe Trump să fie ales. Desigur, odată ce a fost ales, aceleași persoane au continuat să-i compromită președinția.

Aceasta se îmbină cu segmentul prezentat de Tucker Carlson care susține că înregistrările video necunoscute de la protestul de la Capitoliu din 6 ianuarie 2021 arată că întreaga narativă democrată / RINO / MSM care stă la baza evenimentului a fost o minciună completă. În înregistrările supravegherii prezentate de Carlson, poliția Capitoliului îl însoțea calm pe așa-numitul “QAnon Shaman”, Jacob Chansley, în întregul complex al Capitoliului și chiar îl ajutau să găsească uși deschise. Carlson a spus: “L-au ajutat. Au acționat ca ghizii săi turistici.” Aceasta este foarte diferită de narativa din mass-media. De atunci, Chansley a fost condamnat la 41 de luni de închisoare federală pentru “obstrucționarea unui proces oficial”.

Citiți și:  Ucraina: A murit imediat după ce a smuls crucea din mâinile preotului și a aruncat-o la pământ

Sub lumina reflectoarelor, există un videoclip intitulat “Justice For All” al Corului Închisorii J6 și fostului președinte Donald Trump. Această melodie puternică și emoționantă ridică conștientizarea și sprijinul pentru prizonierii politici încă închiși fără judecată după protestul din 6 ianuarie 2021 pentru integritatea alegerilor. Corul Închisorii J6 este format din persoane care au fost închise ca rezultat al implicării lor în protestul din 6 ianuarie 2021.

Pe măsură ce furia noastră crește, ar trebui să ne amintim că nu suntem singuri. Adesea, suntem protejați de mass-media de numeroasele proteste care au loc în întreaga lume. Aceasta se poate întâmpla pentru a nu vedea cât de grave sunt lucrurile sau, posibil, pentru a nu avea niciun fel de idei. Puțini americani sunt conștienți în prezent de protestul recent din Franța, Pakistan, Germania și o mulțime de alte țări. O mare parte a furiei crescânde provine din lipsa de responsabilitate, păcatele celor care conduc par să le alunece de pe umeri ca apa de pe penele unei rațe.

Politicienii și cei din funcții de conducere tind să evite responsabilitatea ca și cum ar fi o plagă. Un exemplu în acest sens este modul în care am părăsit Afganistanul. Aceasta stă ca un monument al aroganței și incompetenței Americii. Din păcate, este doar unul dintre multele monumente pe care le construim în procesul de a arunca bani în găuri negre corupte. Este dificil de crezut că o mare parte din aceasta se referă la cheltuieli și transferuri de bogăție către locurile în care cei de la putere pot lua o felie de ici, de colo.

În timp ce este evident și logic că un sistem sau ceva va eșua, astăzi observăm că problema este în general ignorată până când se găsește o modalitate prin care oamenii să accepte că realitatea este construită. Este o provocare reală și o artă să mergi înainte fără susținerea celor afectați. În general, acest lucru implică convingerea lor că e mai bine să li se arunce o osânză decât nimic.

Acesta este un mod de a explica protestele pe care le-am văzut în Franța. Eforturile impopularului președinte francez Emmanuel Macron de a impune o reformă a pensiilor fără un vot în parlament au generat o reacție violentă. În acest sens, Macron a declarat: “Este în interesul mai mare al țării”, adăugând: “Dintre sondaje de opinie și interesul național, am ales interesul național.” Acțiunile lui Macron de a crește vârsta de pensionare de la 62 la 64 de ani au dus la o grevă națională în Franța, care a cauzat perturbări semnificative, oprind trenurile, închizând porturile, golind școlile, anulând zborurile și multe altele.

Citiți și:  Știai că dacă porți un tricou în public, cu o personalitate interzisă de legea 217/2015, poți fi târât prin tribunale și condamnat la închisoare?

În acest caz, problema nu este dacă Macron are dreptate în privința faptului că sistemul actual este nesustenabil. Problema este modul în care este făcut și furia pe care a generat-o. Peste un milion de oameni din Franța au participat la proteste. Le putem numi proteste sau revolte spontane, dar acestea au izbucnit în întreaga țară. Planul lui Macron nu a avut susținere nici din partea stângii, nici din partea extremei drepte, ci doar din partea alianței centriste a lui Macron. Aceasta reflectă ideea că oamenii sunt pioni pe care elitele îi abuzează. Este înțeles că aceasta generează furie, care poate deveni violentă.

Se poate argumenta că noi, ca societate și alte societăți din întreaga lume, ne-am pierdut capacitatea de a organiza un protest semnificativ pentru a aduce schimbări reale. Că am fost îmblânziți într-o societate de supuși. Am devenit neutralizați și divizați, fiind incapabili de o indignare reală? Uneori, pare că suntem atât de slabi încât nimic nu ne poate împinge la limită și, ca broaștele proverbiale aflate într-o oală cu apă, pe măsură ce temperatura continuă să crească, viitorul nostru este hotărât.

Aceasta este situația pe măsură ce lucrurile continuă în ritmul lor vesel. Pe măsură ce americani privesc frontierele noastre deschise și mass-media ignoră labirintul de companii cu răspundere limitată și conturi utilizate pentru a canaliza până la 10 milioane de dolari către membrii familiei Biden, mulți dintre noi rămânem stupefiați. The New Republic a publicat chiar un articol cu titlul “Republicani admit în cele din urmă că nu au dovezi incriminatorii împotriva lui Joe Biden”.

Scopul aici nu este să-l laudăm pe Trump, ci mai degrabă să disprețuim starea actuală a afacerilor. Țările și cei de la putere continuă să strivească drepturile și libertățile individului. Justiția și adevărul devin bunuri rare. Pe măsură ce minciunile continuă să curgă din toate direcțiile și nu se opresc niciodată, amintește-ți că nu ești singur.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu