NU ESTE O GLUMĂ! Germania le asigură VIOLATORILOR tratament la Bordel. Vă vine a crede?!

Atentie! Aceasta stire nu este o gluma. Germania ofera agresorilor sexuali tratament la …bordel!

Condamnații pentru agresiuni sexuale din Germania au primit permisiunea de a frecventa prostituate la bordeluri ca parte a „terapiei” lor.

Asociația Landschaftsverband Westfalen-Lippe (LWL) a confirmat dezvăluirile presei germane că pacienților unei clinici de psihiatrie din sistemul penitenciar al landului li s-a permis să frecventeze bordeluri, deși prostituatele nu au fost informate de acest program, scrie Kronen Zeitung.

Vizitele au fost autorizate pentru a le permite delincvenților sexuali să dobândească o experiență cu femeile.

Nu este prima dată când o astfel de politică a fost aplicată în Germania în perioada recentă.

Potrivit ziarului citat, sistemul penal din Osnabrück, în Saxonia Inferioară, a încercat o metodă terapeutică similară, invitând o prostituată la o clinică psihiatrică, în cadrul unui experiment vizând să permită delincvenților sexuali cu retard intelectual să întrețină relații sexuale fără violență.

Citiți și:  ULTIMA ORA din Germania. Informații despre opozantul lui Putin, Alexei Navalnîi: Este sub PROTECTIA POLITIEI în spitalul unde este internat

Atât Uniunea Democrată (CDU) a Angelei Merkel, cât și Partidul Verzilor au anunțat că vor solicita anchete în Saxonia Inferioară pe marginea acestor dezvăluiri.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

283 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile