“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

„Nu e mare pagubă, e doar un român mai puţin”. Condamnari pentru cei doi spanioli CRIMINALI care au torturat și ucis un român

judecatori

Cei doi spanioli care au torturat și ucis un român au fost condamnaţi de justiţia spaniolă. După șapte ani de procese, interval în care avocaţii celor doi au făcut uz de toate căile de atac, magistrații au pronunțat verdictul: câte 16 ani de închisoare pentru fiecare criminal în parte!

Crima care a șocat o țară întreagă s-a petrecut în urmă cu șapte ani.

S-au certat pe fondul consumului de alcool
Potrivit cotidianului La Region, pe 20 decembrie 2014, Alexandru Boghiu a petrecut în casa lui Eduardo Lopez, alături de Oscar Estevez Lopez. Cei trei au abuzat de alcool şi din această cauză a pornit şi conflictul. Alexandru Boghiu s-a luat la bătaie cu Eduardo Lopez şi doar intervenţia soţiei lui Lopez a făcut ca lucrurile să nu degenereze. Totuşi, conflictul s-a reaprins câteva ore mai târziu când, pe lângă alcool, cei trei au început să consume şi droguri.

Enervaţi de comportamentul românului, cei doi spanioli l-au urcat pe Boghiu în maşină şi au ieşit în afara localităţii. Speriat de ce ar putea să se întâmple, românul a încercat să iasă din maşină, dar a fost lovit cu brutalitate de Oscar Estevez. Cei doi spanioli au oprit lângă un canal şi l-au aruncat în apă pe românul aflat în stare de inconştienţă.

„L-au bătut, i-au spart dinţii și l-au aruncat în canal de viu”
Câteva zile mai târziu, poliţiştii au descoperit cadravul românului şi, mergând pe firul anchetei, au ajuns în scurt timp la cei doi spanioli.

Cei doi au primit câte 16 ani de închisoare, deşi procurorii ceruseră iniţial 18 ani pentru Eduardo Lopez şi 25 pentru Oscar Estevez. Pe lângă cei 16 ani de închisoare, instanţa a decis ca cei doi să plătească 106.000 euro drept despăgubiri familiei victimei.

„L-au bătut, i-au spart dinţii, l-au aruncat în canal de viu şi s-au asigurat că nu i-a văzut nimeni, apoi au plecat”, a încercat unul dintre procurori să justifice pedepsele pe care le cere.

Sursa: gandul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Așa zisii spanioli educați mai spun despre români sau alte naționalități că sunt mai putini buni decât ei da prin ce au făcut au demonstrat că nu sunt mai buni decât românii sau alti străini așa că spanioli ciocu mic

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.