Nu e despre virus, ci despre putere

Conform CDC mortalitatea Covid este de 0.4 % la grupa de simptomatici. Dacă adaugi și asimptomaticii în calcul (60-90%) obții că per total în cazul Covid MORTALITATEA ESTE SUB 0.1%! Ministerul Sănătății din UK a retrogradat Covidul in clasificarea gravității bolilor, trecându-l in rândul cu gripa și altele asemenea.

Toarnă televiziunile (și clovnii care guvernează) cifre total irelevante epidemiologic, cum sunt cifrele zilnice de teste pozitive, care au doar rol emoțional de a intreține panica hipnotizaților tv.

Nu spune în media nimeni despre lucruri favorabile. Despre faptul că 98% din cei ce au făcut Covid au avut cel mult simptome de gripă. Sau imunizarea naturală puternică prin cele cele 3 (trei!) mecanisme viabile dezvoltate după o infecție cu Sars-Cov-2: anticorpi IgG de lungă durată, imunitate celulară limfoidă (celule T) și imunitate celulară mieloidă.

În România guvernanții au luat atâtea măsuri absurde, dar nu au făcut deloc teste serologice pe eșantioane statistic relevante (ba chiar au interzis astfel de inițiative independente) pentru că nu ii interesează evoluția reală a epidemiei in populație, pentru că NU E DESPRE UN VIRUS, CI DESPRE PUTERE, nu e despre tactică, grijă altruistă și politici de sănătate publică, ci despre ordinele pe care le primesc în plic de la stăpânii lor și mai ales este despre implementarea reeducării populației prin ”noua normalitate” care se vrea veșnică, ca o globală lovitură de stat, dar nu asupra unui stat oarecare, ci asupra the state of your mind.

Înțelegând ce vor ei de la noi vom trasa reperele noastre strategice. Dacă ei mizează pe minciună, frică, delațiune, supunere, dezbinare socială, noi trebuie să cultivăm opusul: curaj, nesupunerea față de orice e absurd, exerciții zilnice de libertate, unitate, dragoste frățească, de arătat adevărul, firescul și bunătatea, tot ce e după Dumnezeu.

Fă-ți curaj, lasă frica, există Cineva de partea ta care a biruit Lumea! – Aurtor: Mircea Pușcașu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *