Nu avem bani petru tinerii care pleaca din tara …insa Victor Ponta ofera 500 euro/luna pentru fiecare emigrant trimis de UE in Romania.

România se oferă să preia aproape 2.000 de imigranți clandestini (Europa FM)

refugiati

România se angajează să accepte aproape 2 mii de imigranți din Orientul Mijlociu și Nordul Africii,  au declarat în exclusivitate pentru Europa FM, mai multe surse oficiale.

Autoritățile de la București au înaintat deja oferta la Secretariatul General al Consiulului European.

În funcție e ofertele înaintate și de alte state ale Uniunii Europene, transferul ar putea fi făcut în câteva luni. Imigranții pe care România se angajează să-i găzduiască vor fi relocați din Italia și Grecia care, în acest moment, au pe teritoriul lor, peste o sută de mii de refugiați.

Citiți și:  România primește o grea lovitură de la Comisia Europeană! Decizie SOC

Mai mulți oficiali guvernamentali au confirmat informaţia sub protecția anonimatului şi au declarat pentru Europa FM că, în schimbul cazării, hrănirii și asigurării serviciilor consulare necesare, România ar putea primi de la Uniunea Europeană câte 6 mii de euro pentru fiecare imigrant.  România va cere însă mai mulți bani, suma fiind considerată insuficientă.

Imigranții ar putea fi cazați în șase centre de tranzit din țară, inclusiv la Timișoara, iar ei putea ajunge în România până la sfârșitul anului.

CITESTE SI: Un nou pericol amenință România: imigrația
36 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU