NOUL VACCIN NAZAL PENTRU COPII ÎMPOTRIVA GRIPEI: MERITĂ RISCUL?

Editor ER: Două reclame din această lucrare de cercetare a The Irish Citizens Journal de mai jos despre un vaccin nazal destul de nou împotriva gripei, care este în prezent aplicat copiilor irlandezi:

-A fost inițial eliminat din utilizare deoarece eficacitatea sa nu fusese demonstrată.
-Europenii primesc în prospect cu mai puține informații despre vaccin decât americanii. Prin urmare, acest articol se bazează pe informații găsite în versiunea SUA.

În afară de posibilele riscuri pentru sănătatea copiilor, acestea sunt gânduri îngrijorătoare.

Sa reamintim cititorilor: Într-un discurs public susținut recent de Dr. Dolores Cahill la Dublin în urmă cu două săptămâni, ea a subliniat că, în ciuda faptului că a existat o singură persoană irlandeză sub douăzeci și cinci de ani care a murit cu / de „Covid” și NO – UNU SUB ȘAISPRZECE, guvernul irlandez comandă 600.000 de doze de vaccin nazal pentru copiii săi de 4-12 ani împotriva gripei . Deci, ne întrebăm dacă acesta este vaccinul la care se referea. Redăm videoclipul discursului ei trepidant de mai jos. Referința la acest vaccin poate fi găsită în jurul orei 23:00 minute. După cum spune ea, cu tratamente satisfăcătoare, dovedite, disponibile pentru covid (care nu este „gripă, ci un coronavirus precum răceala obișnuită), nu există niciun motiv pentru care să fie obligatorii vaccinările fie pentru gripă, fie pentru covid, și avertizează părinții împotriva modificărilor bruște care se realizează la legea privind vaccinurile și copiii:

Cititorii ar putea fi interesați de asemenea și de această pagină de FB, Vaccination Information Network – UK (VINE UK) și într-o publicație specifică din 2018 referitoare la acest vaccin antigripal, comentând modul în care acest vaccin a fost administrat pe scară largă în școlile din Marea Britanie fără a emite mai întâi informații de siguranță relevantă către părinți. (Ne cerem scuze pentru greșeala tehnică de a nu putea muta această postare specifică.) A se vedea, de asemenea, o postare Stop Flu Vaccines in UK Schools on Facebook from 2016, care prezintă un eșantion de scrisoare pe care părinții o pot scrie directorului școlii retragând permisiunea să primească copilul acest vaccin.

The Irish Citizens Journal

Intenția acestei cercetări este de a evidenția riscurile posibile asociate cu vaccinul viu atenuat nazal pentru copii împotriva gripei.

Ce este vaccinul antigripal atenuat viu (LAIV)?

LAIV este un tip de vaccin antigripal sub formă de spray nazal. CDC a încetat să recomande utilizarea LAIV, deoarece eficacitatea acestuia nu a putut fi dovedită. Această recomandare a fost inversată în februarie 2018, pentru sezonul gripal 2018-2019.

Spre deosebire de majoritatea vaccinurilor antigripale, care sunt vaccinuri inactivate, LAIV se administrează intranazal, în timp ce vaccinurile inactivate sunt administrate prin injecție intramusculară.

LAIV este vândut sub numele de marcă FluMist Quadrivalent în Statele Unite și numele de marcă Fluenz Tetra în Europa. Sursa Wikipedia

Vă rugăm să faceți propriile cercetări. Dacă aveți întrebări, discutați cu medicul de familie sau cu asistenta medicală de sănătate publică sau cu biroul local de sănătate.

După examinarea atât a pliantelor UE, cât și a celor din SUA, primul lucru pe care l-am observat este diferența în cantitatea de informații furnizate. Se pare că există mai multe informații și detalii disponibile în prospectul SUA. Am remarcat, de asemenea, că versiunea UE a prospectului a omis orice referire la posibilitatea de eliminare. Din acest motiv, am folosit versiunea SUA a prospectului de informații ca sursă principală de informații pentru cercetarea noastră, care detaliază câteva statistici și informații tulburătoare cu privire la efectul vaccinului. Ne-am propus să întocmim o listă a efectelor și riscurilor asociate consumului de medicamente.

Citeste mai mult pe Invictus

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *