Noul LOOK al Loredanei Groza. Ce spune doctorul: „Când zâmbește, i se ridică piciorul stâng”

Au dreptate fanii ei de pe Instagram: pare că a cam exagerat cu operațiile. Ok, la artiști e voie cu operații, dar a nu se exagera, că după aia seamănă toți cu Loredana Chivu după ce și-a făcut la rândul ei operație ca să semene cu Bon Jovi.

O anomalie care prea mult timp a fost ignorată va fi în sfârșit remediată. Este vorba de cazul Loredanei, o cântăreață care folosește atât de mult glet când se machiază pe față încât e impropriu să-i spui persoană și nu clădire. Astfel, e ochipă de ingineri a stabilit că Loredana are regim de clădire și va trebui, prin urmare, să obțină număr de casă de la primărie.

”O decizie absolut firească”, apreciază reputatul arhitect Decebal Popescu. ”Cei care trec pe lângă Loredana trebuie să știe la ce riscuri se expun. De pe o clădire poate să-ți cadă niște tencuială în cap, așa că păstrezi o distanță față de ea, lucru pe care nu-l faci față de o persoană. Cu număr de casă pe ea, Loredana nu va mai pune integritatea fizică a celor care trec pe lângă ea în pericol.”

Vestea că va trebui să-și înlocuiască buletinul cu un număr de casă nu i-a căzut deloc bine Loredanei. Nervoasă, aceasta a aruncat mistria cu care se machia pe geam, gest cum nu se poate mai neinspirat. Mistria l-a lovit în cap pe muncitorul care prepara la betonieră machiajul Loredanei și, în cădere, acesta a răsturnat betoniera cu totul, așa că Loredana va apărea diseară la o emisiune incomplet machiată. Doamne-ajută!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *