NOUL CAZ CARACAL. Controversa momentului. Detalii de ULTIMA ORA

DC News răspunde la întrebarea apărută în spațiul public, vizavi de „noul caz Caracal”.

Sâmbătă, a fost prezentat în presă cazul de la Giurgiu. Vorbim despre o descoperire macabră făcută vineri seară, pe un câmp, după ce un trecător a observat un incendiu.

La fața locului, a fost găsit un geamantan în care se afla trupul neînsuflețit al unei femei.

Femeia, a cărei identitate nu a fost stabilită încă, se presupune că era legată. Aceasta a fost ucisă și incendiată de o persoană necunoscută, despre care criminologul Dan Antonescu spunea la RTV că, în opinia sa, are legătură cu locul faptei.

Între acest nou caz și cel petrecut la Caracal, anul trecut, s-a făcut o paralelă. Astfel, s-a ajuns și la întrebarea: „Au ridicat polițiștii imagini din zonă (n.red. benzinării etc.), dat fiind faptul că acestea ar putea ajuta la depistarea ajutorului crimei?”.

S-au ridicat sau nu imagini?

Contactat de DC News, procurorul-șef Ioan Adrian Alexe de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu a declarat că „durează ceva. Pentru moment (n.red. imaginile) nu au fost ridicate. S-au făcut demersurile necesare, dar durează. E abia la început”.

Aflăm astfel că oamenii legii n-au intrat încă în posesia unor imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă, dar demersurile necesare au fost făcute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *