NOUL CAZ CARACAL. Controversa momentului. Detalii de ULTIMA ORA

DC News răspunde la întrebarea apărută în spațiul public, vizavi de „noul caz Caracal”.

Sâmbătă, a fost prezentat în presă cazul de la Giurgiu. Vorbim despre o descoperire macabră făcută vineri seară, pe un câmp, după ce un trecător a observat un incendiu.

La fața locului, a fost găsit un geamantan în care se afla trupul neînsuflețit al unei femei.

Femeia, a cărei identitate nu a fost stabilită încă, se presupune că era legată. Aceasta a fost ucisă și incendiată de o persoană necunoscută, despre care criminologul Dan Antonescu spunea la RTV că, în opinia sa, are legătură cu locul faptei.

Între acest nou caz și cel petrecut la Caracal, anul trecut, s-a făcut o paralelă. Astfel, s-a ajuns și la întrebarea: „Au ridicat polițiștii imagini din zonă (n.red. benzinării etc.), dat fiind faptul că acestea ar putea ajuta la depistarea ajutorului crimei?”.

S-au ridicat sau nu imagini?

Contactat de DC News, procurorul-șef Ioan Adrian Alexe de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu a declarat că „durează ceva. Pentru moment (n.red. imaginile) nu au fost ridicate. S-au făcut demersurile necesare, dar durează. E abia la început”.

Aflăm astfel că oamenii legii n-au intrat încă în posesia unor imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă, dar demersurile necesare au fost făcute.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu