Noua Zeelandă, Ultima Scenă a Unui Atac Marca Mossad

Următorul articol este o investigație jurnalistică, toate pozele și videoclipurile au scop informativ. Condamn orice formă terorism și așa mai departe.

Recunosc că primele 3 vizionari ale videoclipului de 16 minute mi-au dat pe moment o bună-dispoziție, dar m-au dus totodată cu gândul la filmul Rampage a lui Uwe Boll, un regizor penibil ce produce propagandă de doi lei. Atacatorul nostru seamăna din multe puncte de vedere cu personajul principal din Rampage, până și fizic există asemănări.

Acesta este manifestul personajului principal din Rampage:

Rampage este un film periculos care împinge la anarhie totală, este genul de film care știe să iți exploateze sentimentele de scârba față de societatea în care trăim și punctează foarte bine motivația personajului principal.

Cam așa stau lucrurile și cu atacatorul nostru, o propagandă periculoasă menită să creeze o tensiune și mai mare între musulmani și creștini, între stânga și dreapta, între susținătorii granițelor deschise și naționaliști, în timp ce jidanii stau și savurează spectacolul orchestrat chiar de ei. Eu refuz să cad în această capcană a dezbinării albilor dar și a creștinilor.

Pentru a înțelege acest “atac” trebuie să știm unele lucruri despre Nouă Zeelandă:

Nouă Zeelandă a fost lovită de cutremure în 2010 dar și în 2011, atunci  fiind descoperit printre ruine un cuib al agenților Mossad. Ce naiba caută Mossad în Nouă Zeelandă, chiar în orașul în care s-a petrecut atacul, oraș numit Christchurch, adică Biserica lui Cristos?!

Nici până atunci relațiile dintre Nouă Zeelandă și Israel nu erau fantastice:

Dar după 2011 au escaladat:

Există destule teorii care plasează cutremurele ca fiind create artificial deoarece se dorea reconstruirea orașului după planuri clare ale Noii Ordini Mondiale.  Cutremurele  au fost devastatore dar cu toate acestea nu au existat victime, ceea ce era oarecum suspect, însa nu atât de suspect ca ceea ce a urmat. Au existat propuneri de reconstrucție, case asemănătoare hobbiților, dar extrem de funcționale, sau case futuriste construite din materiale naturale și perfect integrate în natură… Proiectele au fost respinse.

CONTINUAREA ARTICOLULUI PE INCORECT POLITIC

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile