NOUA IPOTEZĂ A PROCURORILOR: EMI PIAN, UCIS LA COMANDĂ! CINE ÎL VOIA MORT, DE FAPT, PE REGELE DUDUIENILOR

Procurorii iau în calcul orice variantă legată de moartea lui Emi Pian. Polițiștii sunt de părere că regele Duduienilor ar fi fost ucis, de fapt, la comandă. Cine îl voia mort pe renumitul interlop?

Polițiștii care anchetează moartea lui Emi Pian iau în calcul ipoteza uciderii cu premeditare. Mai ales ținând cont de faptul că încăierarea a avut loc între două clanuri înfrățite. Emi Pian se înțelegea destul de bine cu clanul Rinu și, implicit, cu bărbatul care l-a ucis. Clanurile Rinu și Duduianu erau cunoscute în lumea jucătorilor de noroc ca fiind cei care dau bani cu camătă prin cazinouri.

Mai mult, un argument plauzibil în această anchetă ar fi faptul că Emi Pian cunoștea multe secrete importante în lumea interlopă. Chiar cu două zile înainte să moară, regele Duduienilor a transmis un live pe Facebook, în care vorbea despre ce secrete urmează să divulge în public despre persoane cunoscute, de care Poliția Capitalei va fi foarte interesată să audă.

Vezi: Liderul clanului Duduianu, ucis de un clan rival. PSD cere 3 zile de doliu național!

Cine îl voia mort pe Emi Pian?

”Vă pun și eu o melodie și după aia faceți ce vreți voi. Cât avem, cumătrul meu, aici? 650? Mă, când ajungeți la 1.000 o să auziți ce n-ați auzit în viața voastră. Și voi și IGP-ul și Capitala și tot! Oricum îi repect pe toți, respect toată Poliția Română deoarece își fac treaba, fără ei n-am putea să existăm. Că intră lumea peste noi în casă, ne bate pe stradă! Poliția cât exist, existăm și noi! E adevărat, tată? Dacă n-ar fi poliția, ar fi foarte greu pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă strada!”, a povestit Emi Pian în ultimul live pe care l-a avut pe contul lui de socializare. Transmisa a mai durat două minute de la momentul anunțului, iar 48 de ore mai târziu, acesta urma să-și piardă viața. Mulți interlopi se pare că aveau invidie și dorință de a-l vedea mort pe regele Duduienilor.

Vezi: Răsturnare de situație! Vărul lui Emi Pian spune ADEVARUL. Ce s-a intamplat, de fapt

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *