“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

Noua Dreaptă protestează față de programarea unor filme care fac propagandă homosexualității la studioul Horia Bernea din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român.

sld

După ce la proiecția din data de 4 februarie a.c. mai mulți spectatori și-au manifestat dezgustul față de scenele la limita pornografiei din filmul “120 bătăi pe minut”, conducerea Muzeului Național al Țăranului Român recidivează și după doar câteva zile anunță difuzarea unui alt film cu tematică homosexuală: “Soldații. Poveste din Ferentari”, film premiat la noua dfestivalul de la San Sebastian, secțiunea dedicată filmelor LGBT.

Ne-am fi așteptat să vedem anul acesta la cinematograful Muzeului Țăranului Român filme dedicate Centenarului Marii Uniri. Ne-am fi așteptat să vedem cum directorul acestui muzeu promovează valorile tradiționale ale poporului român, în buna tradiție a regretatului Horia Bernea, care a făcut din acest muzeu un adevărat templu al civilizației arhaice românești.

Ceea ce primim în schimb sunt filme care fac propagandă homosexualității, care abundă în limbaj vulgar și manele, și care nu au ce căuta în programul de cinematograf al unui muzeu al civilizației tradiționale, care evocă spiritul satului românesc și care ar trebui să aducă un elogiu țăranului român, spiritualității, culturii și valorilor specifice lui.

Satul românesc a fost dintotdeauna un reper de bun simt și de virtuți creștine autentice, în atiteză cu decadența, imoralitatea, vulgaritatea ridicate la rang de artă în filmele cu tematică homosexuală.

Or, difuzarea unor astfel de pelicule într-un muzeu al tradițiilor, al spiritualității tradiționale românești este o provocare ieftină prin care se creează tensiuni artificiale în societatea românească. Se testează răbdarea românilor, se urmărește provocarea majorității creștine din România și se întinează memoria lui Horia Bernea, pe care activiștii homosexuali nu îl pot ierta pentru cuvintele sale mai actuale ca niciodată: “Știu că lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală”.

Pe cale de consecință, Noua Dreaptă somează conducerea MNȚR să anuleze proiecția filmului „Soldații. Poveste din Ferentari”, în caz contrar, orice protest al membrilor Noii Drepte și al tuturor celor care apară normalitatea este pe deplin justificat și, în condițiile date, imperativ.

Liderul Noii Drepte,
Av. Tudor Ionescu

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. 1. Ce faci ca parinte atunci cand iti este omorat (fizic) copilul si stii cine e criminalul ?
    2. Ce faci ca parinte atunci cand iti omorat (psihic si moral) copilul si stii cine sunt criminalii?

  2. 1. Ce faci ca parinte atunci cand iti este omorat (fizic) copilul si stii cine e criminalul ?
    2. Ce faci ca parinte atunci cand iti omorat (psihic si moral) copilul si stii cine sunt criminalii?

  3. Tot vorbim de ceva vreme de o inversare a valorilor pe toate planurile…culmea e că toate astea se întâmplă la Muzeului Țăranului Român , schimbați măcar denumirea . Dacă tot ne conduc toți avortonii ,profesional vorbind ,și hoții , lucru anormal într-un stat de drept , de ce nu și homosexualii ( anormalii fizic și psihic ) să se prezinte ca o normalitate.

  4. Tot vorbim de ceva vreme de o inversare a valorilor pe toate planurile…culmea e că toate astea se întâmplă la Muzeului Țăranului Român , schimbați măcar denumirea . Dacă tot ne conduc toți avortonii ,profesional vorbind ,și hoții , lucru anormal într-un stat de drept , de ce nu și homosexualii ( anormalii fizic și psihic ) să se prezinte ca o normalitate.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.