Noua diversiune a Grupului Bilderberg. Cel mai vânat secret al lumii adună laolaltă crema planetei

Reuniunea anuală a Grupului Bilderberg, o organizație care alimentează cele mai interesante teorii ale conspirației, este din nou în atenția vânătorilor de senzațional. Imediat după ce Grupul a organizat prima întâlnire, în 1954, la Hotelul Bilderberg din Olanda, cel mai vânat secret de către organizațiile anarhiste este locația reuniunii următoare.

Imediat ce acest loc este aflat, oameni din toată lumea își rezervă cazare în localitatea respectivă doar pentru a protesta la gardul domeniului care găzduiește cei 120-150 de participanți la lucrări. Deseori protestele au degenerat în violențe.

Pentru a se feri de astfel de manifestări, membrii Grupului organizează diversiuni, de câteva ori reușind să trimită anarhiștii în celălalt capăt al lumii. Anul trecut, însă, nu a reușit nicio diversiune pentru că unul dintre invitați, premierul sârb Ana Brnabici, s-a apucat să spună, încă din februarie, că e așteptată la Torino, Italia. Reuniunea a avut loc în perioada 7-10 iunie 2018. Se știe agenda acelei reuniuni, profund globalistă și arătând preocupări pentru ”deviațoniștii” din politica de vârf, Donald Trump este ținta multor critici din partea membrilor sau asociaților Grupului, și mass-media, dar nu sunt cunoscute concluziile. Pentru a le deduce trebuie urmărite reacțiile celor prezenți după reuniune.

Anul acesta se pare că reuniunea va avea loc tot în iunie, dar date oficiale nu există.

De curând, contrar așteptărilor, Henri de Castries, președintele Institutului Montaigne și președintele Comitetului Director al Grupului, a răspuns unui apel al bloggerilor de la Gish Gallop, o platformă a celor preocupați de aflarea oricărui amănunt legat de discretul organism trans-globalier. De Castiers i-a spus că ”E de bun simț ca să ne ținem reuniunea anuală în Sierra City. Este locul perfect, cu pomi, munți frumoși și este destul de îndepărtat ca să îi producem confuzie lui Alex Jones (unul dintre liderii anarhiștilor care îi vânează pe membrii Grupului:. Și este și locul de odihnă veșnică al lui Adolf Hitler.”

Henri de Castries se referă la localitatea Sierra City, din California, unde este un domeniu uriaș, dotat cu tot ce trebuie unui reuniuni la care participă actuali sau foști șefi de stat, bancheri, finanțiști, politicieni din toată lumea. Domeniul Herrington’s Sierra Pines Resort are inclusiv aerodrom propriu.

Sierra nu apare pentru prima oară într-o diversiune Bilderberg. În 2016, anti-globaliștii au fost trimiși în Sierra, dar acolo au așteptat în zadar reuniunea. Membrii Grupului fiind la Dresda, Germania, unde, între 9 și 12 iunie, a avut loc întâlnirea din 2016.

A spus de Castries adevărul sau e vorba de o diversiune pentru a-i trimite pe protestatari în munți? Cert este că mica localitate a devenit brusc interesantă pe site-urile de booking. Șeriful local a și declarat că ar fi în impas dacă ar veni acolo toți nemulțumiții de politica Bilderberg, fiind doar 97 de locuri de cazare, în afara domeniului.

Legat de ultima afirmație a oficialului Bilderberg, cea despre Adolf Hitler, trebuie spus că ea face referire la o mare diversiune din 2014. CIA a declasificat atunci un set de documente legate de verificarea informației că Hitler nu s-ar fi sinucis pe 30 aprilie 1945 la Berlin, ci ar fi fugit în Spania și, de aici, în Argentina. Imediat o echipă a universităților Brigham Young și Southern Methodist a descins în Nevada City și Lake Tahoe, zone recunoscute pentru grupurile de neo-naziști. Au găsit și un mormânt, al unui oarecare William Coates, mort în 1998 ( când Hitler ar fi avut 109 ani!!!) nume sub care profesorii celor două universități cred că s-a ascuns în ultimii ani de viață Fuhrer-ul.

Așa se naște întrebarea, cu doar puțin timp înainte de reuniunea anuală Bilderberg pe 2019, a făcut Henri de Castries o diversiune, indicând și un exemplu de gogoașă înghițită de entuziaști ai conspirațiilor acum 5 ani, sau a recunoscut senin locul întrunirii? Vom afla curând.

Pentru a descrie Bilderberg, apelăm la un fragment din surse deschise: ” Grupul Bilderberg, organizat în 1952 și numit astfel după hotelul în care a avut loc prima lor întâlnire secretă, în 1954. Cel care a organizat Grupul Bilderberg, este prințul Bernhard de Lippe-Biesterfeld de Olanda. Grupul Bilderberg împreună cu Consiliul pentru Relații Externe, a condus la crearea Comisiei Trilaterale.

Istoria Clubului Bilderberg începe după cel de-al doilea război mondial. Prima reuniune oficială a avut loc în luna mai 1954, în localitatea olandeză Oosterbeek. Atunci s-a împrumutat numele Hotelului Bilderberg, amfitrionul întânirii, al cărui proprietar era Prințul Bernhard, tatăl fostei Regine Beatrix a Olandei.

Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile au loc anual, începând din 1954[1]. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rothschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită. Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet și nicio întâlnire nu este înregistrată.

Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în aproape 50 de țări”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/