NOUA Declarație pe propria răspundere! Documentul trebuie completat de toată lumea

Declarație pe propria răspundere. Un nou document sub forma unei declarații pe propria răspundere va trebui completat de toate persoanle care se întorc în țară pe aeroportul Otopeni.

Declarație pe propria răspundere. Din cauza numărului crescut de cazuri de infectare cu noul coronavirus, autoritățile revin ușor ușor la măsurile stricte de altădată. Cum arată noua declarație pe propria răspundere pentru cei care se întorc în România? Toată lumea trebuie să știe asta! Măsurile luate de către reprezentanții Aeroportului Otopeni!

În contextul în care noul coronavirus continuă să fie de neoprit, autoritățile statului revin la măsuri din ce în ce mai dure pentru țara noastră. După ce s-a anunțat că vor fi închise cluburile, barurile, cazinourile și cafenelele din Capitală, acum, noi restricții apar și pe Aeroportul Otopeni, mai ales pentru cei care se întorc în țară!

Noua declarație pe propria răspundere pentru cei care se întorc în România

Astfel că, reprezentanții Aeroportului Otopeni au introdus o nouă declarație pe propria răspundere pentru cei care se întorc din străinătate în România.

Toate persoanele care ajung pe teritoriul țării noastre trebuie să dețină actul oficial, conform căruia acceptă perioada de izolare, carantinare sau spitalizare, după caz, scrie Spynews.

Pandemia în România se extinde. Din ce în ce mai multe cazuri de Covid-19
Declarație pe propria răspundere. Până astăzi, 8 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 145.700 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

113.112 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.130 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 584 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Câte persoane au murit de Covid-19?
Declarație pe propria răspundere. Până astăzi, 5.247 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 07.10.2020 (10:00) – 08.10.2020 (10:00) au fost raportate 44 de decese (28 bărbați și 16 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Iași, Maramureș, Olt, Prahova, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *