Nou video dramatic cu momentul prăbuşirii podului din Genova, unde au murit 2 români

Un nou video dramatic surprinde momentul în care s-a prăbuşit podul din Genova. 43 de oameni au murit în tragedia care a îndoliat Italia, iar printre victime au fost şi doi români.

Înregistrarea video a fost difuzată de Garda Financiară din Genova, forţă de poliţie aflată în subordinea Ministerului Economiei şi Finanţelor din Italia.

Imaginile surprind scene filmate de două camere de supraveghere amplasate în apropierea Podului Morandi. În video pot fi văzute mai multe automobile, inclusiv o maşină de gunoi, care traversează zona, apoi, brusc, un nor uriaş de praf acoperă totul. Un angajat al municipalităţii poate fi, de asemenea, văzut cum traversează în fugă o stradă de sub pod, protejându-şi capul de ploaie, iar după câteva secunde se prăbuşeşte podul.

Incidentul din Genova s-a soldat cu o uriaşă tragedie. 43 de oameni au murit, între care şi doi români. Ultima victimă a fost şoferul de TIR Marian Roşca. Tânărul, care se afla cu maşina pe pod în momentul prăbuşirii, a fost declarat iniţial mort. Ulterior, autorităţile italiene au descoperit că românul de 36 de ani era în comă, într-un spital. După 4 zile în care medicii s-au zbătut să-l salveze, Marian Roşca a murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *