NOU SCANDAL XENOFOB in Marea Britanie | IAR SUNTEM CONFUDNATI CU TIGANII: „Un roman are de opt ori mai multe sanse sa faca puscarie”

Imigrantii romani au de opt ori mai multe sanse sa faca puscarie in Marea Britanie decat britanicii, releva statistici oficiale.

Din cei 126.000 de romani care traiesc in Marea Britanie, 760 se afla in inchisoare, releva cifrele Ministerului britanic al Justitiei, scrie Express.

In schimb, din cei 617.000 de polonezi din Marea Britanie, doar 573 sunt in inchisoare. Un prizonier din opt este cetatean strain – o proportie care s-a dublat in cei 10 ani de and a inceput migrarea in masa din estul Europei.

Cele mai noi statistici se refera la perioada octombrie 2013-martie 2014, care cuprinde si ridicarea restrictiei pe piata muncii pentru romani si bulgari.

Potrivit cifrelor privind inchisorile din Anglia si Tara Galilor, romanii, albanezii si lituanienii au cele mai multe sanse sa ajunga in inchisoare, comparativ cu britanicii. Aceasta comparatie l-a facut pe parlamentarul conservator Philip Davies sa considere ca cifrele sunt „socante si inacceptabile”.

VEZI SI: The Romanians are coming – Vin TIGANII peste REGINA

„Acestea expun faptul ca libera miscare in UE inseamna libera miscare a infractorilor. Deschidem, fara sa fie nevoie, granitele pentru multi oameni care comit infractiuni, care creeaza, fara sa fie nevoie, victime ale infractiunilor in Marea Britanie. De asta ne-ar fi mai bine in afara UE”, crede acesta.

Lord Green, presedintele organizatiei Migration Watch, este si el de parere ca „aceste statistici sunt un argument in plus ca trebuiesc intarite aranjamentele in interiorul UE pentru indepartarea infractorilor condamnati si trimiterea lor in tarile de origine”.

Alte date ale politiei aratat ca 11.000 de romani sunt arestati anual, majoritatea pentru furturi. Cifra reprezinta 2% din toate arestarile, cu toate ca romanii reprezinta doar 0,2% din populatie.

VEZI SI: VIDEO: ROMANII NU SUNT TIGANI! Fratii din DIASPORA se mobilizează pentru PROTESTE, astăzi, la Londra | VEZI CE SURPRIZE AU PREGATIT

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. Ar trebui actionati in justitie pentru tradare marii criminali iliescu,roman plesu-ei insusi fiind tigani la origine- si pleiada de alogeni care au generat intentionat confuzia Roman cu rom

  2. Este nevoie de urgenta sa le fie xcrisa tiganilor etnia pe buletine! Rusine sa le fie comunistilor PSD care le-au dat buletine acestor jegosi, cu denumirea la etnie roman.
    TRebuie sa ne separam rastial total de acesta etnie parazita si antisociala pusa pe comis infractiiuni. Nu este de ajuns sa vorbim ci sa actionam pe strada. Lupta e grea dar nu trebuie sa renutam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.