Nostradamus, PROFETII pentru 2020. Versetele vizează și România

Nostradamus a avut mai multe profeții pentru noua decadă, astfel că începând cu 2020, versetele sale capătă noi interpretări. Celebrul prezicător a lăsat în urmă, prin intermediul scrierilor sale predicții despre țări, popoare, calamități și tehnologie. România, alături de mare parte din Europa, va fi afectată major de schimbările climatice, potrivit profețiilor lui Nostradamus.

Iată care sunt interpretările versetelor lui Nostradamus începând cu 2020:

O nouă încoronare

Deși nu se menționează exact dacă Regina Elisabeta va muri sau nu, Marea Britanie va avea un nou rege. Cel puțin așa susțin cei care decodează versetele lui Nostradamus, scrie sfatulparintilor.ro.

Calamități naturale

Nostradramus prezice și o creștere a numărului de furtuni, uragane și tornade care vor lovi America. Se zice că unele tornade vor avea chiar 1,6 km diametrul și vor matură o linie de 48 de kilometric, cu vânturi de peste 320 km/h, mai scrie sursa citată.

Citiți și:  Profeţiile lui Nostradamus pentru România în anul 2022. Război între cele mai puternice state

Topirea ghețarilor și schimbările climatice

Topierea ghețarilor Antarcticii va duce la creșterea nivelului marii cu câțiva metri. Toate acestea vor contribui la intetinerea uraganelor, inundațiilor, înmulțirea refugiaților, a conflictelor globale din cauza lipsei de apă și hrană.

Un cutremur major în Europa

Profetul a anunțat și cutremure devastatoare. Se zice că statul California se va scufundă sub ape. Când Mercur va fi retrograd în Rac (18 iunie – 12 iulie) în Lumea Nouă (Pământurile de Vest) vor fi afectate. Nici Europa nu este ocolită de prezicerile sumbre ale lui Nostradamus care prevede că Turcia va fi lovită de un cutremur puternic între 7 și 7,4 grade pe scară Richter.

Citiți și:  Vom avea un an teribil? Patru profeții tulburătoare ale lui Nostradamus pentru anul 2022

Cip-uri implantate

Profetul francez prevede și că oamenii se vor plimbă pe străzi cu cip-uri implantate în corp. Previziunea nu este departe de adevăr. În 2017, o companie din Winsconsin a implantat angajaților cip-uri care au înlocuit cartelele de pontaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *