NORVEGIA LANSEAZĂ ANCHETA DUPĂ 23 DECESE DIN CAUZA VACCINULUI EXPERIMENTAL COVID-19

China a răspuns cu acuratețe situației raportate mai jos. Vedeți experții chinezi din domeniul sănătății care solicită suspendarea vaccinului ARNm Pfizer pentru vârstnici după decesele norvegiene. Acest raport este, de asemenea, citat în următorul articol Zerohedge, Experții în sănătate solicită suspendarea vaccinării Pfizer în rândul persoanelor vârstnice după decesele din Norvegia. British Medical Journal a reluat și această poveste – Covid-19: Norvegia investighează 23 de decese la pacienți vârstnici fragili după vaccinare.

Din nou, DE CE vaccinăm împotriva unui virus ușor? După cum observă chinezii, de ce nu tratăm bătrânii, singurul grup cu risc pentru virus, cu tratamente cunoscute precum ivermectina și HCQ?

23 decese. Norvegia lansează investigații după ce zeci de persoane au murit din cauza efectelor secundare ale vaccinului COVID-19 experimental

Norvegia a lansat o anchetă după ce au murit 23 persoane cărora li s-a administrat vaccinul experimental COVID-19. 13 decese au fost direct legate de efectele secundare ale vaccinului coronavirus de către Agenția Norvegiană pentru Medicamente.

Cu patru zile înainte de Revelion, Norvegia a început programul de vaccinare în masă în țară cu vaccinul experimental COVID-19 Pfizer / BioNTech.

S-a anunțat din timp că vaccinul poate provoca efecte secundare de severitate variabilă, iar acum Agenția Norvegiană pentru Medicamente a identificat care dintre acestea au avut loc în țară.

În total, au fost raportate 23 decese în legătură cu vaccinarea împotriva coronavirusului.

Până în prezent, 13 dintre acestea au fost evaluate și s-au constatat că sunt direct legate de efectele secundare ale vaccinului COVID-19.

„Dintre acestea, există 13 decese, nouă efecte secundare grave și șapte efecte secundare mai puțin grave. Se pare că unii dintre acești pacienți suferă de reacții adverse atât de severe sub formă de febră și stare de rău încât pot duce chiar la o boală foarte gravă, una mai gravă, care poate duce la deces ”, a declarat directorul medical al Agenției Norvegiene pentru Medicamente Steinar Madsen pentru radiodifuzorul național NRK.

Cei nouă pacienți care au avut reacții adverse grave s-au plâns de reacții alergice, stare generală de rău și febră severă. Cele șapte efecte secundare mai puțin grave au inclus dureri severe la locul injectării.

Citiți și:  Avertismentul dur al unui profesor britanic: „Vor muri mult mai mulți, în ciuda faptului că administrarea vaccinurilor este la un nivel ridicat”

Agenția norvegiană pentru medicamente și Institutul Național de Sănătate Publică (FHI) evaluează împreună toate rapoartele privind efectele secundare.

Norvegia a stabilit că vaccinările pot contribui la decesele persoanelor în vârstă foarte fragile și și-a schimbat sfatul. Trondheim24 are povestea.

Peste 25.000 de norvegieni au fost vaccinați cu prima doză de vaccin coronarian de la Pfizer și BioNtech de la Crăciun. Vineri, se va administra prima doză din noul vaccin Moderna.

Până în prezent, Agenția Norvegiană pentru Medicamente a evaluat 29 de rapoarte de reacții adverse după vaccinarea COVID-19. 13 dintre acestea au avut un rezultat fatal, arată un nou raport al Agenției Norvegiene pentru Medicamente.

Un total de 23 de decese au fost raportate în legătură cu vaccinarea, dar până în prezent doar 13 dintre acestea au fost evaluate. Celelalte decese sunt în curs de examinare. Reacțiile adverse frecvente ar fi putut contribui la o evoluție gravă la persoanele în vârstă fragile, relatează Agenția Norvegiană pentru Medicamente.

Toate decesele s-au produs la pacienți fragili și în vârstă din case de bătrâni. Toți au peste 80 de ani și unii dintre ei au peste 90 de ani, potrivit NRK.

Rapoartele pot indica faptul că efectele secundare frecvente ale vaccinurilor ARNm, cum ar fi febra și greața, ar fi putut duce la decese la unii pacienți fragili, spune medicul șef Sigurd Hortemo din Agenția Norvegiană pentru Medicamente.

Drept urmare, atât Institutul Național de Sănătate Publică, cât și Agenția Norvegiană pentru Medicamente au schimbat ghidul de vaccinare împotriva coroanei cu noi sfaturi pentru acest grup.

Dacă sunteți foarte fragil, probabil că nu ar trebui să fiți vaccinați, a declarat joi directorul subiect Steinar Madsen de la Agenția Norvegiană pentru Medicamente la un webinar despre vaccinul coronarian pentru jurnaliști.

El subliniază că aceste cazuri sunt rare și că multe mii de persoane fragile au fost vaccinate fără un rezultat fatal.

Acest efect secundar al unei posibile grăbiri a morții în rândul celor foarte fragili nu este o veste binevenită atunci când Guvernul se bazează pe vaccinare pentru a reduce numărul de decese cauzate de virus, care este concentrat în rândul persoanelor în vârstă. Va fi interesant să vedem dacă alte agenții de sănătate ajung la concluzii similare și guvernele lor urmează exemplul.

Citiți și:  Răzvan Cherecheş: „Vaccinurile nu ne vor proteja în valul trei”. Când va renunţa România la masca de protecţie

Stop Press: Datele inițiale de la liderul vaccinării Israel sugerează că vaccinul Pfizer reduce infecțiile cu aproximativ 50% la 14 zile după prima injectie. Times of Israel .

Datele inițiale din campania de vaccinare a Israelului arată că vaccinul cu coronavirus Pfizer combate infecțiile cu aproximativ 50% la 14 zile după administrarea primului din cele două vaccinuri, a declarat marți un oficial de rang înalt al Ministerului Sănătății, deoarece cazurile grave de COVID-19 din țară, infecțiile zilnice și totalul activ toate cazurile ating vârfurile din toate timpurile.

Sharon Alroy-Preis, șefa Departamentului de Sănătate Publică al Ministerului Sănătății, a declarat pentru Channel 12 News că datele au fost preliminare și se bazează pe rezultatele testelor coronavirus atât pentru cei care au primit vaccinul, cât și pentru cei care nu. Alte date, oarecum contrare, au fost publicate de organizațiile israeliene de întreținere a sănătății marți seară.

Channel 13 News a declarat că, conform cifrelor publicate de Clalit, cel mai mare furnizor de sănătate din Israel, șansa ca o persoană să fie infectată cu coronavirus a scăzut cu 33% la 14 zile după ce a fost vaccinată. Cifrele separate înregistrate de furnizorul de sănătate Maccabi și difuzate de Channel 12 au arătat că vaccinul a cauzat o scădere de 60% a șanselor de infecție la 14 zile după ce a luat prima lovitură.

Fiecare dintre HMO a compilat datele de la aproximativ 400.000 de pacienți tratați (800.000 în total).

Cauza discrepanței dintre studii nu a fost imediat clară. Cu studiile de fază 3 ale lui Pfizer, care verifică doar aproximativ 40.000 de persoane și având în vedere campania de vaccinare lideră în Israel, datele ar putea fi unele dintre cele mai bune indicații la fața locului despre eficacitatea vaccinului.

Stop Press 2: The Guardian raportează că Pimlico Plumbers, o mare firmă de instalații sanitare din Londra, intenționează să rescrie toate contractele lucrătorilor săi pentru a solicita vaccinarea împotriva coronavirusului. Pot exista probleme juridice, au spus unii avocați. – Invictus

LASA UN COMENTARIU