Noi revolte RASIALE in SUA (FOTO+VIDEO)

r1

Revolte de stradă şi jafuri au avut loc duminică noaptea în Ferguson, statul Missouri, după ce un adolescent de culoare a fost împuşcat mortal cu o zi înainte de poliţie. Imediat după incident, tineri aparţinând minorităţilor etnice şi rasiale au ieşit pe străzi în semn de protest, demonstraţiile degenerând în acte de violenţă şi spargerea mai multor magazine.

Michael Brown, un tânăr de 18 ani, a fost împuşcat sâmbătă de poliţiştii din Ferguson, un orăşel cu puţin peste 21.000 de locuitori. Conform spuselor autorităţilor, adolescentul a fost împuşcat într-o maşină de poliţie în timp ce a încercat să ia cu forţa arma unui ofiţer cu 6 ani de experienţă.

Citiți și:  Va fi SOC la nivel planetar! America, detronată din vârful puterilor mondiale

Pentru ca lucrurile să nu degenereze şi mai mult, 150 de ofiţeri de poliţie din regiune au patrulat străzile din oraş.

La apogeul revoltelor, circa 1.000 de persoane au scandat împotriva forţelor de ordine. Nu s-a aflat până la această oră o cifră exactă a persoanelor rănite.

Conform unui recensământ din 2010, albii alcătuiesc 29 la sută din locuitorii oraşului Ferguson. Populaţia majoritară este de culoare, acestă comunitate alcătuind peste 67 de procente. Sursa: FrontPress.ro

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”2″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]
Citiți și:  De ce sunt românii iubitori de străini (xenofili) și românofobi

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?list=UU5aeU5hk31cLzq_sAExLVWg&v=Z8XckAaEiys&feature=player_embedded

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile