Noi detalii PICANTE din scandalul Laurette, spaima borsetelor

Ies la iveală noi detalii picante din dosarul episodului violent de care a avut parte Laurette într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului. Surse apropiate anchetei ne-au dezvăluit cum s-ar fi derulat ostilitățile, pas cu pas, înainte de venirea Poliției. Cât despre suma din celebra borseta, aceasta ar fi cu mult mai mare decât s-a vehiculat inițial, relatează Cancan.ro.

Cancan.ro a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de incidentul în care a fost implicată Laurette, acum câteva zile.

Potrivit unor surse Cancan.ro apropiate anchetei, focoasa mulatră și bărbatul cu care s-a întâlnit la hotel ar fi avut timp să pună ”țara la cale” înainte de momentele violente. Cei doi ar fi plănuit să plece într-o vacanță exotică care ar fi urmat să fie plătită cu banii pe care M.T., bărbatul pe care Laurette îl acuză de violență, îi avea în deja celebra borsetă. Mai mult decât atât, potrivit acelorași surse, suma de bani ar fi cu mult mai mare decât s-a vehiculat inițial. Borseta la care ar fi „atentat” mulatra conținea, prin urmare, 7.000 de euro, nu 5.000.

Citiți și:  S-au dat cartile pe fata! Mersul „negocierilor”/Ce mesaje au schimbat Laurette și presupusul agresor

Cu această propunere – vacanță de cinci stele departe de România – ar fi „momit-o” M.T. pe Laurette în camera de hotel.

Laurette ar fi fost ”ademenită” cu o vacanță exotică
Firul evenimentelor din noaptea agresiunii
Așa cum v-am dezvăluit pe larg, în urmă cu câteva zile, Laurette s-ar fi înțeles, potrivit unor surse judiciare, cu un domn, pe nume M.T., să se întâlnească și să-și petreacă noaptea împreună, la hotelul Palace din Centrul Vechi. Sursele noastre mai spun că M.T. a sunat-o pe Laurette și cei doi s-au plimbat puțin, iar bărbatul chiar i-ar fi oferit mulatrei un cadou extrem de scump.

După ce s-au plimbat împreună, cei doi au mers la hotel, pentru „a se cunoaște mai bine”, dar, înainte de asta, M. T. i-ar fi arătat lui Laurette borseta în care avea 7.000 de euro, bani ce ar fi fost destinați unei „escapade” exotice.

Potivit surselor Cancan.ro, imediat după ce întâlnirea intimă s-ar fi consumat, M. T. i-ar fi oferit lui Laurette 200 de euro, pentru a o răsplăti. Considerând că este nedreptățită, Laurette s-ar fi repezit la borseta în care bărbatul ținea banii pentru a lua mai mult, iar el, din dorința de a-și proteja bancnotele, ar fi mușcat-o de deget pe mulatră.
Conform acelorași surse judiciare, Laurette nu s-ar fi lăsat mai prejos, căci l-ar fi lovit cu cotul în gură pe bărbatul cu care ar fi întreținut relații intime în hotel. Auzind scandalul din camera în care se aflau cei doi, sursele noastre susțin că una dintre angajatele hotelului a sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de Poliție din cadrul serviciului Poliției din Centrul Vechi.

Citiți și:  S-au dat cartile pe fata! Mersul „negocierilor”/Ce mesaje au schimbat Laurette și presupusul agresor

Atât Laurette, cât și M.T. au fost luați la Secția 10 de către oamenii legii, pentru audieri. Surpriza s-a produs acolo, căci niciunul dintre ei nu ar fi vrut să depună plângere împotriva celuilalt. Sursele Cancan.ro mai informează că polițiștii s-au autosezizat pentru tulburarea liniștii publice.

Sursa: comisarul.ro

822 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU