Noi detalii înfiorătoare din CASA ORORILOR, în cazul bătrânei torturate de fiică


Apar detalii înfiotătoare în cazul bătrânei torturate chiar de propria fiică. Imaginile care au îngrozit România ar fi fost filmate de Paște, însă incidente de acest gen se petreceau des.

La vremea la care s-a petrecut incidentul şocant, fiica era asistent personal, ea cerând expres acest lucru autorităţilor locale. Între timp, Primăria din Creţeni a luat decizia de a înlocui asistentul personal care are grijă acum de bătrână chiar la domiciliul acesteia.

În spaţiul online, au apărut informaţii, după postarea imaginilor şocante, potrivit cărora episodul din ziua de Paşte nu este singular, că ar mai fi existat şi alte sesizări din partea localnicilor.

În urma unei astfel de sesizări, reprezentanţii Primăriei s-au prezentat la domiciliul Anei Ciucă, ocazie cu care au văzut-o pe bătrână „lovită la nas şi când au întrebat ce s-a întâmplat li s-a spus că a căzut pe scări. A doua oară când s-a întâmplat acest eveniment, (n. red. – de Paşte) a intervenit Poliţia (n. red. – la sesizarea la 112 a celui care a filmat agresiunea), a fost chemat SMURD-ul şi doamna în vârstă a fost internată la spital”, potrivit adevarul.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *