NOI DETALII DIN ANCHETA DECESULUI LUI RĂZVAN CIOBANU. Nu era singur in masina

Potrivit OK! Magazine, oamenii legii au luat în calcul trei piste după decesul lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă s-a stins din viață în urma unui accident rutier care a avut loc în judeţul Constanţa, în a doua zi de Paşte.

Noi detalii din ancheta decesului lui Răzvan Ciobanu
Pistele erau accidentul, crima și sinuciderea. Jurnaliştii de investigaţie au dezvăluit că ipoteza sinuciderii este prima care pică. De asemenea, dintre celelalte două, balanţa înclină spre accident.

Acum, însă, lumea vorbeşte din nou despre crimă. Potrivit lui Dan Capatos, anchetatorii au confirmat că, în seara în care a murit, în maşină alături de Răzvan Ciobanu se mai afla un bărbat. Acesta a mers cu designerul prin Constanţa.

Sorin Ovidiu Bălan l-a completat pe moderatorul emisiunii „Xtra Night Show“, afirmând că Răzvan Ciobanu a mers în maşină cu acel bărbat aproximativ 850 de metri. Coincidenţa face ca fix aceeaşi distanţă să fi fost parcursă de maşina condusă de Răzvan Ciobanu pe câmp, înainte ca designerul să moară.

Dan Capatos a afirmat că a primit poza celui care a fost în maşină cu Răzvan Ciobanu. Cu toate acestea, nu o va da încă pe post, imaginea aflându-se la anchetatori. Oamenii legii nu au reuşit încă să îl identifice pe bărbat. Din câte se pare, fotografia a ajuns la anchetatori săptămâna trecută, însă abia acum presa a aflat despre acest lucru.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/