NOI AM TRIMIS-O LA MOARTE! O VREM ÎNAPOI!

Planul soroșist de impunere a obedientei Maia Sandu în fruntea statului român continuă neabătut. Pas cu pas… Banii rețelei globaliste dovedindu-se mai influenți și decât cei ai marilor organisme financiare mondiale. Așa că Maia Sandu i-a tras-o celeilalte ”americance” de la Chișinău, de acum fostul premier Natalia Gavrilița. Dar nu neapărat pentru a își impune propriul ”consilier țucălar” în fruntea tot mai ”radicalizatului” guvern soroșist de la Chișinău.

Și mai degrabă pentru ca astfel, cea legendată până acum drept ”fragila și sensibila” Maia să fie etichetată peste noapte, în marile Cancelarii occidentale, drept noua ”Doamnă de fier” din această greu încercată parte a Europei. Iar simțind în ”pupa” politică ”adierea” Societății Deschise, Maia Sandu a trecut la ”next level” al creării valului emoțional național care să ducă la pregătirea softurilor STS pentru alegerile prezidențiale de la anul. Cele din România, nu din Republica Moldova. Pentru că, după ce am detonat scenariul prin care Klaus Iohannis acceptase – în schimbul imunității pe persoană fizică! – să execute misiunea de a îi preda Palatul Cotroceni direct Maiei Sandu, aproape că nu a mai fost om politic român care să nu ”disece” public această variantă de lucru.

Maia Sandu, un Zelenski cu fustă!
Deja nu mai este șef de serviciu secret sau lider politic de la București care să nu conștientizeze că Maia Sandu vrea să ne ”traverseze Prutul cu japca”, doar pentru ca astfel ”planul nebun” al lui Zelenski de internaționalizare a conflictului ruso – ucrainean să devină o realitate. Ce este drept, de această dată statul român a funcționat ca un ”tot unitar”, evitând atât ”capcana Herson”, cât și cea din Insula Șerpilor. Numai că noul cuplu Volodimir Zelenski și Maia Sandu, nu și nu… Astfel că nu mai este zi în care românii și americanii deopotrivă să nu mai apuce să dezmintă informările publice internaționale ale celor doi ”pui de sorosiști”…

Românca devenise mâna dreaptă a oligarhului Boris Kovalchuk
Însă transformarea ”pisicii blânde” Maia Sandu, cea care înainte nu se ducea nici la toaletă fără acceptul ofițerilor români de legătură, cărora acum nici măcar nu le mai răspunde la demersurile diplomatice nu este chiar o surpriză. Cel puțin pentru ”externii” noștri. Cei care, încă din primăvara anului trecut avertizau cu privire la inevitabila ”radicalizare” a președintei Republicii Moldova. Cea care astfel, dintr-un aliat de nădejde al intereselor geostrategice ale statului român, ar putea deveni o adevărată vulnerabilitate internațională pentru București. Și uite că analiștii ”externi” par să fi anticipat corect adevăratul ”portret” al celei care, în schimbul sprijinului total al halucinantei mașinării de propagandă soroșiste a promis implementarea ”Agendei LGBTQ” pe ambele maluri ale Prutului. Astfel că, pe baza acestui raport contrainformativ, pe 8 iunie 2020 titram astfel ”lovitura – avertisment”: ”Maia Sandu, un Zelenski cu fustă”.

Rândurile de atunci dovedind de-abia acum predictibilitatea de-a dreptul chirurgicală a acelei analize…

”Alo, Maia? Aici România! De ce nu mai răspunzi? Cam astfel se derulează actuala relație bilaterală dintre România și sora ei mai mică de peste Prut. Ce este drept, ”lanțul de iubire” cu Republica Moldova nu s-a rupt chiar cu totul… Numai că, ghinion, Maia Sandu începe să semene tot mai mult cu un „Zelenski cu fustă”!

Ceea ce a creat inițial stupoare la București! Și apoi de-a dreptul îngrijorare! Pentru că ultimele decizii ale președintei Republicii Moldova nu au mai fost luate la sfatul autorităților române… Cele care, mai mult decât atât, nici măcar nu au mai fost informate de o Maia Sandu care vrea să arate cu orice preț că, gata, a devenit ”fată mare”. Și ia decizii geo – strategice de una singură.”

Citiți și:  Antiromânul Bogdan Aurescu-Goldenberg s-a făcut preș în fața lui Kuleba din Ucraina, care vrea atragă România într-un război cu Rusia

Astfel că Moldova se îndreaptă deja spre statutul de ”republică sorosistă”! Bucureștiul asistând deocamdată neputincios la umilirea internațională venită din partea unei Maia Sandu care, ce este drept, nu ezită să și mulțumească cu glas mieros unei Românii care, să nu uităm, a ținut ”în viață” Moldova toată această iarnă. Cel puțin din punct de vedere al livrării de energie. Și, drept urmare, a funcționării economiei și deschiderii la timp a supapei crescândei nemulțumiri populare.

Numai că, în același timp, Maia Sandu se ferește ca de tămâie de cooptarea țării noastre – și cea a cărei viitoare președintă deja se vede! – în mecanismele internaționale de negociere a situației ”reevaluate” dintr-o Transnistrie cu, totuși, 96% la sută din populație vorbitoare doar de limbă rusă.

”I-a stins trabucul pe chelie”
La fel după cum nu a ezitat ”să îi stingă trabucul pe chelie” și lui Bogdan Aurescu. Nu pe persoană fizică, că doar nici nu ar fi fost deranjul chiar atât de mare atunci, ci din postura de ministru de Externe al României. Totul după ce, la Chișinău, Aurescu a avut și el, în sfârșit, o poziție tranșantă și a dojenit-o public pe Maia Sandu să nu mai tot tragă aiurea semnalul de alarmă al unei inevitabile invazii rusești. Ministrul român de Externe afirmând public, cu tărie, că nu există nici cel mai mic semnal credibil cu privire la o eventuală intenție reală a Moscovei de destabilizare militară a Republicii Moldova.

Aurescu, umilit de Maia Sandu
Numai că Maia Sandu a ținut-o ”langa” că România habar nu are de ce vorbește, asmuțindu-l și pe noul șef al Serviciului de Informații și Securitate, bursierul soroșist Alexandru Mustățea să arunce în ”ventilatorul” internațional pretinsa ”neputință informativă” a statului român. Iar tocmai când mai-marii de la București dădeau a lehamite din mână, zicându-și, pentru a câta oară, că Maia trebuie ”lăsată în plata Domnului”, ”însuși Zelenski” a descins la Bruxelles pentru a întări spusele Maiei Sandu! Agitând în mână un document secret care ar confirma pe deplin poziția Maiei Sandu, cea dezmințită oficial de București! Ceea ce ar însemna automat că Bogdan Aurescu a mințit flagrant – cu sau fără intenție – atunci când a dat asigurări, în numele Ministerului Afacerilor Externe, că nu există nicio informare în acest sens.

”Alba-neagra” de-a racheta…
Numai că ”nebunia” a continuat cu isteria loviturii de stat intens mediatizată de către atotinfluenta propagandă soroșistă… ”

”Zelenski: Ucraina a interceptat planurile serviciilor secrete rusești de a distruge Republica Moldova. Planurile specificau cine, când și cum ar urma să rupă democrația în Republica Moldova și să stabilească controlul asupra țării”…

Zelenski : ”Am informat-o personal pe Maia Sandu despre planul Rusiei privind o lovitură de stat în Republica Moldova”…

”SIS, serviciul secret din Republica Moldova confirmă că Ucraina i-a transmis informațiile privind planul rusesc de destabilizare al țării”…

”Ministerul Apărării de la Kiev : Două rachete Kalibr au traversat teritoriul României”…

”SBU, serviciul de informații militare al Ucrainei : Mercenarii ceceni, pregătiți să pătrundă în Moldova pentru răsturnarea Puterii”…

Maia Sandu : Militari îmbrăcați în civil vor da o lovitură de stat pentru răsturnarea regimului democrat”…

În tot acest timp, nici dezmințirea ministrului român de Externe, a celui al Apărării și nici măcar poziția similară tranșantă a Pentagon-ului american nefiind preluate de propaganda internațională soroșistă. Astfel că, la această oră, toată comunitatea internațională știe că ”România este atacată cu rachete Kalibr și Moldova de mercenarii ceceni”… Astfel că ”decaparea” Nataliei Gavrilița, la doar câteva zile după ce aceasta stabilise cu premierul român Nicolae Ionel Ciucă un plan concret de colaborare politică, economică și o poziție internațională comună între Republica Moldova și România nici măcar nu a mai fost dată și în reluare la principalele buletine de știri. Înlocuirea în fruntea Guvernului moldovean a unei Natalia Gavrilița puternic susținută de România și SUA, cu un consilier personal considerat și mai ”radicalizat” decât Maia și Volodimir la un loc fiind cât se poate de îngrijorătoare pentru serviciile secrete românești. Cele care știu bine că pasiunea pentru spionaj ”a la Netflix” al noului premier Răcean nu poate fi decât una dăunătoare pentru statul român. Mai ales într-o perioadă în care se încearcă o lovitură care ar repune spionajul românesc acolo unde a fost odată…

Citiți și:  SmartCity Buzău: oamenii dintr-un bloc topesc zăpada pentru a se spăla. In rest avem consilieri muncipali PEDOFILI protejati de primarul Toma!

Carina Țurcan, ultimul spion român
După condamnarea Carinei Țurcan la 15 ani închisoare pentru spionaj în favoarea Serviciului de Informații Externe al României și al CIA – după cum au decis judecătorii Curții de Apel și Curții de Casație de la Moscova- nu s-a mai pomenit niciun cuvânt despre soarta acesteia. Nici de partea română, moldovenească sau rusă… Singurul lucru cert fiind că, imediat după condamnarea definitivă pentru spionaj în favoarea NATO a basarabencei cu cetățenie română, moldovenească – la care a renunțat la un moment dat- și rusă, Carina Țurcan a fost trimisă să își execute pedeapsa în colonia penitenciară cu regim sever din Ținutul Altai.

Natalia Gavrilița, considerată prea apropiată de guvernul român
Și cam atât despre fosta mână dreaptă a lui Boris Kovalchuk, fiul oligarhului Yuri Kovalchuk. Cel atât de bun prieten cu Vladimir Putin, încât fiica acestuia din urmă,Katerina Tihonova este directoare generală la Fundația Inopraktica, a familiei Kovalchuk. Iar amanta gimnastă a lui Putin, Alina Kabaeva lucrează de asemenea la un trust de presă deținut de Kovalchuk.

Astfel că, în momentul în care SUA și Federația Rusă au deschis ”porțile iadului” pentru schimburile de spioni de dinainte de ”marele îngheț diplomatic” ce va urma, România a reușit să o treacă și pe Carina Țurcan pe lista potențialilor beneficiari. Mai ales că ”noi am trimis-o la moarte, noi trebuie să o aducem înapoi” este un deziderat al celor care știu că astfel ar putea căpăta respectul întregii comunități internaționale de intelligence. Și să demonstrăm că România chiar nu își lasă oamenii în urmă… Nici măcar în Siberia! Numai că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, eforturile comune româno – americane sunt pur și simplu sabotate de SIS-ul controlat în totalitate de Maia Sandu.

Orgoliul feminin al acesteia fiind cu atât mai greu de înțeles cu cât, totuși, Carina Țurcan nu mai are cetățenia Republicii Moldova! Așa că ”ofuscarea” Chișinăului cu privire la negocierile secrete purtate în ”cazul Țurcan” nu face decât să reprezinte un nou ”barometru” al intențiilor noului cuplu soroșist Maia Sandu – Volodimir Zelenski cu privire la ”recunoștința” față de sprijinul real acordat de către statul român în tot acest timp…

Catalin Tache

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu