Noapte lungă la Guvern după explozia Covid! Orban a cerut lăutari și mai multă băutură

Numărul record de infectări de azi nu putea rămâne fără reacție din partea premierului. Ludovic Orban i-a convocat pe toți miniștrii, dar și pe câțiva amici, la Palatul Victoria.

”Vom avea o noapte lungă, să veniți pregătiți cu ce vă trebuie. Nu vă mai dau țigări de la mine, ca data trecută”, le-a transmis Ludovic Orban.

Premierul a oferit chiar un exemplu de responsabilitate în acest sens, el cerând să fie aduși lăutari și mai multă băutură. ”Nu e ca și cum n-aș avea destulă băutură la birou, dar știți cum se zice, niciodată nu e prea multă băutură. Și, Doamne ferește, să nu ne trezim că rămânem fără băutură, ar fi o adevărată tragedie.”

Citiți și:  Orban dă detalii despre „răfuiala” cu Cîțu din Parlament: ‘Să îți fie rușine, nesimțitule, că nu mi-ai dat cuvântul!’

Întrebat de jurnaliști la ce oră estimează că va ieși cu o declarație despre măsurile împotriva Covid pe care Guvernul ar urma să le ia, premierul a avut o ieșire nervoasă. ”Hai, că parcă ați fi nevastă-mea! De unde să știu eu până la ce oră stau? Știu doar că voi pleca ultimul din clădire, dar habar n-am la ce oră, depinde de cum curg lucrurile”, s-a răstit Orban la jurnaliști.

Sursa: TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.