Niste romi din Timisoara si-au gasit palatul ocupat abuziv de o familie de tigani

Scandal monstru în Timişoara, după ce palatul ţigănesc al unor romi a fost ocupat abuziv de o familie de ţigani. Romii spun că nu este prima dată când au probleme cu ţiganii şi acuză autorităţile locale că sunt lipsite de reacţie în faţa abuzurile comise de ţigani.

“Noi stăteam, ca de obicei, în corturile amplasate lângă palat, când, într-o noapte, am auzit zgomote în interior. Ne-am numărat pe degete şi am ajuns la concluzia că nimeni din familia mea nu e în palat. Când am intrat, surpriză: nişte ţigani ne ocupaseră abuziv palatul”, s-a plâns proprietarul rom al palatului.

Ţiganii care au ocupat palatul spun că nu aveau unde dormi şi, din cauza frigului de peste noapte, au intrat în palat. “Palatul era nelocuit, nu era picior de rom în interiorul lui, aşa că am intrat să ne adăpostim. Chiar nu înţeleg de ce s-au supărat romii pe noi. Probabil au idei preconcepute despre ţigani”, a acuzat capul familei care a ocupat abuziv palatul.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Sursa: TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.