Nicușor Dan taie în carne vie. Îi dă afară! Cine se află pe LISTA NEAGRA

Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și USR PLUS, a câștigat alegerile locale pentru Primăria Capitalei. În acest context, acesta deja are o listă neagră cu persoane pe care le va concedia.

Nicușor Dan a promis că îi va concedia pe Ștefan Dumitrașcu, arhitect-șef și Adrian Iordache, directorul Direcției Juridic. Despre Ștefan Dumitrașcu s-a spus că a semnat sute de autorizații anulate iar Adrian Iordache este acuzat că a semnat sute de acte ilegale.

De asemenea, noul Primar General spune că va concedia și alte persoane după debarcarea Gabrielei Firea.

Ce a spus Nicușor Dan
„Unii directori vor zbura din prima, cum e şeful Direcţiei Juridice, Iordache, care are vreo 20 de ani de când e în primărie, şi Ştefan Dumitraşcu, arhitectul-șef. Legea Administraţiei Publice spune că trebuie să faci o comisie care evaluează performanţa acestor oameni și dispune sancţiuni.

Citiți și:  Ciolacu aruncă în aer scena politică! Se cere DEMISIE de urgenţă: “Pleacă acasă!”

Dacă vorbim de Iordache care a semnat în calitate de director al Direcţiei Juridice sute de acte ilegale, e suficient ca un director al Direcţiei Juridice să plece din primărie, la fel şi arhitectul-şef, care a semnat sute de autorizaţii anulate apoi”, a transmis Nicuşor Dan la TVR 1.

Luni dimineața, la ora 08:00, Nicușor Dan, candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei, avea 41,82% din voturi. În același timp, contracandidata sa de la PSD, edilul în funcţie Gabriela Firea, avea un scor de 37,4%, potrivit datelor provizorii, după numărarea a peste 90% din voturi, oferite de Biroul Electoral Central.

După ce Nicușor Dan a ieșit învingător, Mihai Șora a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj fără precedent.

Citiți și:  Nicușor Dan, o mare țeapă?

Duminică seara, la anunțarea exit-poll-urilor, Mihai Șora a scos în evidență o problemă uriașă cu care se confruntă Capitala de ceva timp-lipsa apei calde.

În acest context, filosoful a scris „A venit apa caldă” în condițiile în care procentul dintre Firea și Nicușor Dan, anunțat aseară, a fost prea mare pentru a exista îndoilei în privința victoriei candidatului Dreptei.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.