fbpx
GENERAL

Nicolai Tand deține o pensiune în Maramureș. Cât costă o noapte de cazare

Nicolai Tand deține o pensiune în Maramureș 

Nicolai Tand este bucătar, dar și antreprenor. În comuna natală, Nicolai Tand deține pensiunea Casa Tand. 

Sunt un om simplu, de la țară. N-am fost niciodată atât de emoționat, cum am fost când am fost numit cetățean de onoare al comunei în care m-am născut. Eu am plecat din Rozavlea, dar Rozavlea nu a plecat niciodată din mine. Aici sunt acasă, sunt al pământului. Am fost și plecat din țară, iar când trăiam la Paris, de Crăciun sunam pe toată lumea de acasă, ca să-i aud colindând. Plângeam de dorul de casă. Acesta a fost și motivul pentru care m-am întors în România, ca să fiu mai aproape de casă”, a declarat Nicolai Tand, potrivit playtech.ro.  

cat-costa-o-noapte-de-cazare-la-pensiunea-lui-nicolai-tand-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea lui Nicolai Tand 

Pensiunea lui Nicolai Tand din Rozavlea are șapte camere, care au fost renovate chiar de el, la fel și grădina. Prețul unei camere la pensiunea Casa Tand costă 150 de lei pentru o noapte de cazare.  

Cândva, aveam un gard din beton, făcut de tata, dar l-am schimbat cu unul din nuiele împletite, deși toată lumea mă întreba de ce fac asta. Acesta este, de fapt, Maramureșul. Încerc că păstrez locurile, așa cum le-am primit de la bătrânii noștri, să vină turiștii pentru lemn, pentru țesături, pentru tradiții. Podelele pensiunii sunt puse de mine, doar sunt fecior de tâmplar! Este, de fapt, o casă de vacanță, o locație frumoasă, unde vin să petreacă și alții, cu o curte frumoasă, pot să vină și cu câini și cu copii mici. Nu este deloc scump la noi. Soția se ocupă de Casa Tand din Maramureș”, a mai spus Nicolai Tand.  

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.