“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
UMOR

“NICOLAE GUȚĂ A FOST GĂSIT MORT ÎN APARTAMENTUL SĂU DE PE BD. UNIRII” – titreaza un site anonim

ggt2

DISCLAMER: ACEASTA STIRE NU NE APARTINE. SURSA ESTE CITATA LA FINALUL ARTICOLULUI! PERSONAL, NU CREDEM CA S-A INTAMPLAT CEVA CU CELEBRUL MANELIST.

Nicolae Guță, pe numele său real Nicolae Linguraru a fost găsit mort în apartamentul său din București localizat pe Bulevardul Unirii.

Medicii spun că ar fi avut un atac de cord, în timp ce se afla singur acasă și nu a primit nici un fel de ajutor medical.

Nicolae Guță (n. 3 decembrie 1967, Aninoasa, județul Hunedoara), este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și compozitori români de manele, ca origine etnică fiind țigan. Numele său de scenă mai apare scris ca Nicolae Gutsa (transliterare) în cazul publicului nevorbitor de limba română.

În 13 iunie 2005, în timpul spitalizării la București, pe Internet a circulat vestea falsă a morții cântărețului. Știrea, probabil inspirată de o alarmă falsă anterioară, potrivit căreia cântărețul Michael Jackson s-a fi sinucis, a avut un impact puternic asupra iubitorilor muzicii lui Guță. Sorina, fosta lui amantă, a primit telefoane pentru lămuriri, cântăreața fiind la rândul ei surprinsă de zvon.

Guță nu a fost mirat de propagarea știrii false, în schimb cântându-le fanilor săi versurile „Guță încă n-a murit/Doar un pic s-a odihnit”. Trist este faptul că astăzi cântărețul ne-a lăsat, iar această știre din 2005 a devenit realitate. Stirea apartine Mediaro.info.

Atentie! Redactia Nationalisti.ro nu se face raspunzatoare pentru aceasta informatie si crede ca face parte din stirile false raspandite pe internet de anumite site-uri dubioase precum sursa citata mai sus.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.