“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Nicolae Ciucă pregateste lovitura anului. Informația MOMENTULUI în România!

ciuca

Guvernul României a postat, în urmă cu puțin timp, un nou mesaj pe pagina oficială e Facebook, acolo unde notează că România face pași repezi către pregătirea aderării la Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică. Potrivit prim-ministrului Nicolae Ciucă aderarea la OCDE reprezintă un obiectiv strategic al politicii externe a României.

România ajunge la masa bogaților. Nicolae Ciucă: Este un obiectiv strategic al politicii noastre externe
În mesajul postat pe rețeaua de socializare, prim-ministrul Nicolae Ciucă spune că România face pași repezi cu privire la pregătirea aderării la Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică.

Șeful Executivului mai spune că a participat, joi, la o nouă reuniune a Comitetului Interministerial pentru coordonarea relaţiilor României cu OCDE, în cadrul căruia au fost stabilite mai principalele repere.

”România avansează în ceea ce privește pregătirea aderării la Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică, un obiectiv strategic al politicii noastre externe, pe care l-am inclus în Programul de Guvernare.

Am participat astăzi, în calitate de coordonator național, la o nouă reuniune a Comitetului Interministerial pentru coordonarea relaţiilor României cu OCDE, în care am stabilit reperele principale prin care vom concretiza tot ceea ce avem de îndeplinit până în luna iunie, când vom primi Foaia de parcurs: desemnarea negociatorului-șef pentru România și constituirea unui task-force care va răspunde nemijlocit de activitățile de monitorizare și coordonare cu partea tehnică, cu componenta tehnică de la OCDE”, spune premierul Nicolae Ciucă., în mesajul postat de Guvern.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.