Nicolae Ciucă face RAVAGII si provoaca cutremur total în PNL. Ce DECIZIE fara precedent a luat premierul

În cursul zilei de joi, prim-ministrul României a semnat decizia prin care Gheorghe-Florin Câciu, membru PSD, a fost numit în funcția de secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Decizia fără precedent luată de Nicolae Ciucă! A declanșat revoltă în PNL: Este o imensă eroare politică
Pe acest fond, vicepreședintele liberalilor, Robert Sighiartău a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că numirea unui social-democrat într-o astfel de funcție este ”absolut nepotrivită”, precizând, totodată, că premierul Nicolae Ciucă a făcut o eroare politică uriașă care va avea urmări asupra imaginii partidului.

„Numirea unui PSD-ist la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni este absolut nepotrivită și nu se încadrează în ceea ce coaliția a hotărât în urmă cu ceva timp. Poziția în mod normal trebuie să fie al PNL. Și nu e doar despre asta.

Citiți și:  Nicolae Ciucă face ravagii! DECIZIE de ultima ora

În Diaspora sunt milioane de români, care de-a lungul timpului și-au pus speranța și nădejdea în guvernări pro dreapta politică și în lideri care au luptat împotriva PSD. Nu analizăm motivele, dar este limpede că această parte a României are alte așteptări de la un guvern condus de PNL”, spune Robert Sighiartău.

Program pentru a stimula românii să se întoarcă acasă
Vicepreședintele Partidului Național Liberal mai spune că România are nevoie de un program pentru cei plecați în afara țării, cu scopul de a-i aduce pe aceștia acasă.

El a adăugat că va cere colegilor liberali să remedieze ceea ce el numește ”o eroare politică”, precizând, totodată, că numirea făcută de prim ministru va avea efecte negative asupra Partidului Național Liberal.

Citiți și:  Premierul Nicolae Ciucă a trimis Corpul de Control peste Arafat. Ce vor verifica

„Pe de altă parte, noi avem nevoie de un mare program pentru românii din Diaspora pentru a-i stimula să se reîntoarcă acasă. Nu vor reveni toți, dar cred că putem face mult mai mult decât s-a făcut până acum. Nu vreau să comentez CV-ul persoanei desemnate ieri în funcția de secretar de stat pentru problemele Diasporei și nici limbajul folosit la ultimele alegeri, care este descalificant. O să cer colegilor mei din conducerea PNL, în prima ședință de Birou Executiv, remedierea acestei imense erori politice, care se va răsfrânge nu doar asupra imaginii partidului, dar și a Guvernului în ansamblu”, a mai precizat Robert Sighiartău.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *