Nicolae Ciucă face ANUNTUL: cere miniștrilor un plan coerent de reacție pentru FENOMENE EXTREME în România

Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, în contextul fenomenelor meteo extreme din România, că este nevoie ca la nivelul Guvernului, prin ministerele linie, să fie asigurată o activitate coordonată cu autoritățile locale. În acest sens, el le-a cerut miniștrilor să pregătească un plan „cât se poate de coerent” privind intervenția și sprijinirea autorităților locale.

„Este nevoie ca la nivelul Guvernului, prin ministerele linie, să putem să asigurăm o activitate coordonată cu autoritățile locale și vă cer ca în continuare să putem să avem un plan cât se poate de coerent privind intervenția și sprijinirea autorităților locale, și să fim în măsură să reacționăm cât se poate de oportun. Am avut o discuție, atât cu ministrul Mediului, cât și cu ministrul de Interne, în ceea ce privește analiza acestor fenomene. Nu vorbim doar de ploile abundente care au generat inundații la nivel local, ci discutăm desigur și despre efectele secetei. S-au primit informări legate de aceste efecte”, a spus Ciucă.

Citiți și:  Cîţu îşi pregăteşte revenirea în Guvern

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.